Filter
Bachelor of Science
Verenigde Staten New York New York Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Top Deeltijd BSc's in Managementstudies in de Verenigde New York Verenigde Staten 2019

Een Bachelor of Science (BSc) is een postsecondary diploma die wordt aangeboden in een verscheidenheid van onderwerpen. Programma's zijn beschikbaar op universiteiten en hogescholen over de hele wereld, en ze nemen tussen de drie en vijf jaar in beslag.

Als ingeschreven in een programma voor het beheer, kunnen studenten de mogelijkheid om een ​​basiskennis van het management concepten en technieken, die zeer de moeite waard kan zijn omdat het hen voor te bereiden op een carrière in een verscheidenheid van bedrijven te krijgen worden gegeven.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Deeltijd Bachelor of Science Opleiding in Managementstudies in de Verenigde New York in de Verenigde Staten

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Managementstudies, New York

Mercy College

Stel je voor het behalen van je bachelor in slechts 12 maanden. Met onze flexibele Bronx en online opleiding, je kunt. Deze versnelde programma leidt tot een BS in Organi ... [+]

Stel je voor het behalen van je bachelor in slechts 12 maanden. Met onze flexibele Bronx en online opleiding, je kunt.

Deze versnelde programma leidt tot een BS in Organizational management, het verstrekken van vaardigheden voor leidinggevende posities in diverse industrieën.

Je hebt de levenservaring, vastberadenheid en rijden; alles wat je nodig hebt is de graad. Op Mercy College, kunt u uw diploma te halen in zo weinig als een jaar. Onze Bachelor of Science in Organizational Management geeft u de vaardigheden die je nodig hebben om concurrerend in de huidige voortdurend veranderende werkomgeving te zijn.

Het programma is een geaccrediteerde, versnelde, afstuderen programma dat is ontworpen om te werken volwassenen. Campus-based klassen komen twee avonden per week, zodat u niet hoeft om je carrière te offeren voor je diploma.... [-]

Verenigde Staten USA Online New York City
September 2019
Engels
Deeltijd
4 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Adelphi University

De Adelphi University online Bachelor of Science in Emergency Services Administration (BS in ESA) zet je op het spoor voor leiderschapsrollen in een dynamisch, uitdagend ... [+]

Gebouwd en onderwezen door leiders om je voor te bereiden op leiderschap - voor, tijdens en na een ramp.

De Adelphi University online Bachelor of Science in Emergency Services Administration (BS in ESA) zet je op het spoor voor leiderschapsrollen in een dynamisch, uitdagend en lonend beroep.

Ons BS in ESA-programma biedt studenten een breder pakket aan kennis en vaardigheden dan dat ze meestal alleen uit ervaring kunnen halen, en het vermindert de leercurve voor studenten die rechtstreeks vanuit de bachelorschool het veld betreden. Bovendien is het geavanceerde curriculum voor planning van alle gevaren van toepassing op alle disciplines, organisaties, sectoren en sectoren, en opent het deuren naar uiteenlopende werkgelegenheidskansen op het gebied van hulpdiensten.... [-]

Verenigde Staten Garden City
September 2019
Engels
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands