BACHELORSTUDIES.CO.NL

Top Deeltijd BSc's in Managementstudies in de Verenigde New York Verenigde Staten 2019

Een Bachelor of Science (BSc) is een postsecondary diploma die wordt aangeboden in een verscheidenheid van onderwerpen. Programma's zijn beschikbaar op universiteiten en hogescholen over de hele wereld, en ze nemen tussen de drie en vijf jaar in beslag.

Als ingeschreven in een programma voor het beheer, kunnen studenten de mogelijkheid om een ​​basiskennis van het management concepten en technieken, die zeer de moeite waard kan zijn omdat het hen voor te bereiden op een carrière in een verscheidenheid van bedrijven te krijgen worden gegeven.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Deeltijd Bachelor of Science Opleiding in Managementstudies in de Verenigde New York in de Verenigde Staten

2 Resultaten in Managementstudies, New York Filter

Bsc in organisatiemanagement

Mercy College
Online Voltijd Deeltijd 4 jaren September 2019 Verenigde Staten USA Online New York City +2 more

Stel je voor het behalen van je bachelor in slechts 12 maanden. Met onze flexibele Bronx en online opleiding, je kunt. Deze versnelde programma leidt tot een BS in Organizational management, het verstrekken van vaardigheden voor leidinggevende posities in diverse industrieën.

Bachelor of Science in Emergency Services Administration

Adelphi University
Campus Online Deeltijd September 2019 Verenigde Staten Garden City

De Adelphi University online Bachelor of Science in Emergency Services Administration (BS in ESA) zet je op het spoor voor leiderschapsrollen in een dynamisch, uitdagend en lonend beroep.