Filter
Bachelor of Science
Zweden Studievorm: Alles Tempo: Alles

Zoek BSc Programma's in Managementstudies in Zweden

Academische instellingen over de hele wereld bieden een BSc of Bachelor of Science. Deze populaire undergraduate degree is nuttig bij het voorbereiden van studenten voor de werkplaats of voor gevorderde opleidingen. De gemiddelde BSc duurt drie tot vijf jaar in beslag.

In een programma voor het beheer, kunnen de studenten leren belangrijke zakelijke vaardigheden, zoals communicatie, zelfreflectie, planning en teambuilding. Veel programma's zich ook richten op ethische en culturele verschillen op de werkvloer. Deze onderwerpen vaak helpen studenten voor te bereiden voor een entry-level positie in het management na hun studies.

Zweden, officieel het Koninkrijk Zweden, is een Scandinavisch land in Noord-Europa. Zweden grenst aan Noorwegen en Finland, en is verbonden met Denemarken door een brug-tunnel over de Øresund. Zweden is een ontwikkelde postindustriële samenleving met een geavanceerde verzorgingsstaat. De levensstandaard en levensverwachting behoren tot de hoogste in de wereld.

Bachelor of Science Programma in Managementstudies in Zweden

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Managementstudies, Zweden

Stockholm School of Economics

Het BSc-programma in Retail Management (180 ECTS-studiepunten) is een gespecialiseerd onderwijs gericht op de detailhandel. Vanaf de eerste dag is het programma voor deta ... [+]

Het BSc-programma in Retail Management (180 ECTS-studiepunten) is een gespecialiseerd onderwijs gericht op de detailhandel. Houd er rekening mee dat het programma volledig in het Engels is onderwezen.

Vanaf de eerste dag is het programma voor detailbeheer gespecialiseerd in de detailhandel, terwijl het ook dezelfde inhoud bevat die studenten normaal ontvangen op alle bedrijfsscholen, waaronder economie, marketing, boekhouding, management, strategie, enz. Veel cursussen zijn aangepast om zowel algemene inhoud te geven en retailspecifieke inhoud.

De graad zal je kwalificeren voor het aanvragen van bepaalde specialisaties op masterprogramma's aan de SSE of een masteropleiding aan een andere universiteit of universiteit in Zweden of in het buitenland. Alle lessen worden in het Engels gegeven. Tijdens de eerste twee jaar omvat een semester in het Retail Management-programma doorgaans vier tot vijf cursussen. In het derde jaar nemen studenten minder cursussen, maar schrijven ze twee grotere rapporten, een bedrijfsproject binnen de Toegepaste Retail Track en hun bachelorscriptie. De activiteiten in de Toegepaste Retail Track en de Antonia Ax: son Johnson Tutorial worden in drie jaar naast de cursussen in de klas gegeven.... [-]

Zweden Stockholm
Augustus 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands