$close

Filters

Resultaten weergeven

2 Bachelor of Science Programma's in Marketing Research 2023

Een BSc of Bachelor of Science, is een undergraduate-diploma die over het algemeen na ongeveer vier jaar studie is uitgereikt. Het heeft vaak een zwaardere nadruk op wiskunde en wetenschap dan andere graden te doen, hoewel het bijna elk onderwerp kan omvatten. Dus wat is een BSc in Marketing Research? Deze studie gaat over het effect van marketing problemen en kansen worden blootgelegd. Marketin… Meer informatie

Een BSc of Bachelor of Science, is een undergraduate-diploma die over het algemeen na ongeveer vier jaar studie is uitgereikt. Het heeft vaak een zwaardere nadruk op wiskunde en wetenschap dan andere graden te doen, hoewel het bijna elk onderwerp kan omvatten.

Dus wat is een BSc in Marketing Research? Deze studie gaat over het effect van marketing problemen en kansen worden blootgelegd. Marketing onderzoek betreft het ontwerpen en raffinage marketingcampagnes om een ​​maximale blootstelling van het publiek te bereiken; het gaat ook het imago en aanverwante onderwerpen met. Studenten kunnen leren over onderwerpen zoals focusgroepen, surveys, data-analyse, en targeting. Cursussen kunnen omvatten alles, van economie tot psychologie en business theorie.

Een aantal voordelen zijn beschikbaar voor degenen die een van deze graden te voltooien. Voor één, kan de student een beter begrip van marketing principes en toepassingen hebben, ze beter toerusten voor toekomstige loopbaan.Ook werkgevers zijn vaak meer geïnteresseerd in kandidaten die houder zijn van een diploma hoger onderwijs, waardoor u een voorsprong in de huidige arbeidsmarkt.

De kosten van het verdienen van een van deze diploma's kan afhangen van individuele situaties. Studenten kunnen deze overdracht credits, de beschikbaarheid van de financiële steun te vinden, en institutionele beleid kan de uiteindelijke kosten beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw onderzoek te doen voordat u zich inschrijft in een educatief programma.

Marketing is een snel groeiende gebied, en er zijn een aantal verschillende carrièremogelijkheden beschikbaar voor degenen die afstuderen in marketing research. Een optie is om rechtstreeks te werken met klanten, hardlopen focusgroepen en hun voorkeuren te ontdekken; een andere optie is om marketing campagnes direct te ontwerpen. Studenten kunnen ook in staat zijn om te werken als marketing analisten of zelfs opvoeders vinden.

Als u denkt dat u wilt genieten van het nastreven van een van deze graden, niet wachten om de programma's die u wilt.Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
Susquehanna University
Selinsgrove, Verenigde Staten

Afgestudeerden leiden de markt Als marketeer heb je het vermogen om de polsslag van de markt te meten en te lezen, zodat je kunt helpen leveren wat klanten willen en tegelijke ... +

Afgestudeerden leiden de markt Als marketeer heb je het vermogen om de polsslag van de markt te meten en te lezen, zodat je kunt helpen leveren wat klanten willen en tegelijkertijd de doelen van je organisatie behalen. Susquehanna's cursussen, ervaringen en facultaire mentoring zullen je voorbereiden op succes. Wij garanderen internationale stages voor alle bedrijfsstudenten. We hebben studenten die stage lopen in dynamische steden zoals Londen, Barcelona, Tokio, Hamburg en nog veel meer. We hebben ook stagepartnerschappen bij toporganisaties in de VS, waar ervaring je een voorsprong kan geven voordat je afstudeert. In ons programma leert u uw consumenten te begrijpen en concurrenten te evalueren, beslissingen te nemen over productontwikkeling en distributiestrategieën te bepalen. Je hebt een solide basis van marketingbasis, waaronder marktonderzoek, marktsegmentatie, consumentengedrag, digitale marketing, prijsstrategieën en marketingcommunicatie. Aangezien marketing een integraal onderdeel is van elk succesvol bedrijfsplan, beschikt u over de vaardigheden en kennis die nodig zijn om in elke branche en in verschillende hoedanigheden te werken, zoals verkoop, promoties, public relations, reclame en merkbeheer. Onze marketingafgestudeerden zijn doorgegroeid naar banen bij Yelp, PetSmart, American Express en Vanguard. Omdat ons gedurfde curriculum is geworteld in de vrije kunsten, ontwikkel je ook essentiële vaardigheden die werkgevers zoeken, zoals: Schrijven Teamwerk Presentatie levering Kritisch denken Interpersoonlijke relaties Leiderschap Onze interdisciplinaire minoren, zoals leiderschap en internationale studies, helpen je om een beter begrip te krijgen van belangrijke onderwerpen in de wereld van vandaag. Detailhandel, productie, rechten, politiek, financiën, gezondheidszorg, hoger onderwijs en kunst - je bent klaar voor een carrière. Een geaccrediteerd diploma van wereldklasse opent deuren Onze Sigmund Weis School of Business is geaccrediteerd door AACSB International. Minder dan 5% van de meer dan 15.000 zakelijke programma's wereldwijd heeft AACSB-accreditatie verdiend, waardoor ons programma deel uitmaakt van een elitegroep. Voor jou betekent dit dat topbedrijven de hoge kwaliteit van je diploma zullen erkennen en vaak hogere, competitievere salarissen bieden. De krachtige combinatie van ons AACSB-geaccrediteerde programma en wereldwijde ervaringen bereiden je voor op een succesvolle carrière. Achtennegentig procent van de Susquehanna-afgestudeerden heeft binnen zes maanden na afstuderen een baan. -
BSc
Voltijds
4 jaren
Engels
aug 2023
Campus
 
University of London
Londen, Verenigd Koninkrijk

Deze graad biedt een basis voor geavanceerde en onafhankelijke studie door het opzetten van een gemeenschappelijk platform van essentiële kennis en vaardigheden.

Deze graad biedt een basis voor geavanceerde en onafhankelijke studie door het opzetten van een gemeenschappelijk platform van essentiële kennis en vaardigheden. -
BSc
Voltijds
Deeltijd
3 - 6 jaren
Engels
apr 2023
Online