$close

Filters

Resultaten weergeven

BSc's in Marketing van luxe goederen 2023

De Bachelor of Science (BSc) is een academische graad behaald aan een universiteit of een andere instelling voor hoger onderwijs. De duur van een Bachelor of Science programma is doorgaans vier jaar. De mate wordt meestal toegekend aan studenten die gebieden te bestuderen, zoals natuurwetenschappen, bedrijfskunde techniek, sociale wetenschappen en wiskunde. Wat is een BSc in Luxury Marketing? He… Meer informatie

De Bachelor of Science (BSc) is een academische graad behaald aan een universiteit of een andere instelling voor hoger onderwijs. De duur van een Bachelor of Science programma is doorgaans vier jaar. De mate wordt meestal toegekend aan studenten die gebieden te bestuderen, zoals natuurwetenschappen, bedrijfskunde techniek, sociale wetenschappen en wiskunde.

Wat is een BSc in Luxury Marketing? Het programma heeft betrekking op onderwerpen zoals strategische marketing, business management, business beleid, ondernemerschap, en ethiek. Gespecialiseerde cursussen voorzien van luxe communicatie, branding, ondernemerschap, luxe goederen, en public relations. Studenten worden blootgesteld aan effectieve methoden in marketing en management in de verkoop van luxe producten. Programma's soms ook hands-on training en stagemogelijkheden.

Met een graad in luxe marketing, afgestudeerden zijn bereid om verdere academische studies voort te zetten of direct in het personeelsbestand.Afgestudeerden verdienen wenselijk zakelijke vaardigheden die hen activa te maken voor toekomstige werkgevers in de luxe zakelijke wereld.

De kosten in verband met de inschrijving en het invullen van deze programma's variëren. Programma's worden wereldwijd aangeboden met verschillende lessen schema. Aankomende studenten moeten rechtstreeks contact opnemen met de scholen van belang zijn voor vergoeding informatie.

Degenen met een Bachelor of Science in Luxury Marketing graden bevinden zich in verschillende posities, met inbegrip van assistent-product managers en sales managers. Assistent product managers monitoren verwachtingen van de consument, bijhouden van concurrerende merken, voor te bereiden product gidsen, en een recordomzet. Sales managers opstelling van de begroting, het oplossen van klachten van klanten, te analyseren verkoopstatistieken, sales project, en het beheer van verkopers. Afgestudeerden vertrekken klaar om de zakelijke wereld te betreden met hun fundamentele business en marketing vaardigheden.

Onderwijsinstellingen wereldwijd bieden studenten verschillende keuzes als het gaat om het verdienen van hun diploma.Inschrijving is eenvoudiger en leren is meer aangepast aan de drukke werkende professionals met afstandsonderwijs programma's. Online programma's bieden gemak en flexibiliteit. Om de perfecte pasvorm voor u te vinden, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
Susquehanna University
Selinsgrove, Verenigde Staten

Luxemerken zijn uniek - en dat geldt ook voor onze major marketing en management van luxemerken, een van de weinige bacheloropleidingen in zijn soort in het land. Door onze st ... +

Luxemerken zijn uniek - en dat geldt ook voor onze major marketing en management van luxemerken, een van de weinige bacheloropleidingen in zijn soort in het land. Door onze sterke alumni-connecties, kun je eersteklas stages binnenhalen bij prestigieuze merken zoals Lamborghini, Tesla, Coach en Tiffany. Reis naar hoofdsteden van luxemerken zoals Londen, Rome, Parijs en Milaan via ons bekroonde GO-programma. -
BSc
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus