close

Filters

Resultaten weergeven

BSc Programma's in Marketing in de Verenigde Canterbury Verenigd Koninkrijk

Een Bachelor of Science of BSc is een undergraduate opleiding die meestal duurt tussen de drie en vijf jaar. Terwijl ingeschreven op school, hebben de studenten de mogelijkheid om algemene en gespecialiseerde klassen nemen om krediet te verkrijgen voor het afstuderen. Het gebied van marketing is een dynamische zakelijke omgeving die zich bezighoudt met de bevrediging van wensen en behoeften van m… Meer informatie

Een Bachelor of Science of BSc is een undergraduate opleiding die meestal duurt tussen de drie en vijf jaar. Terwijl ingeschreven op school, hebben de studenten de mogelijkheid om algemene en gespecialiseerde klassen nemen om krediet te verkrijgen voor het afstuderen.

Het gebied van marketing is een dynamische zakelijke omgeving die zich bezighoudt met de bevrediging van wensen en behoeften van mensen. Marketing studies kunnen mensen leren hoe om dingen te zien vanuit het perspectief van de consument en de juiste marketing strategieën uit te voeren.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Canterbury is een historische kathedraal stad, en de naam betekent "Kent mensen 's bolwerk ". Het is de thuisbasis van vier universiteiten en diverse andere instellingen voor hoger onderwijs, dat 25% van de volwassen bevolking van Canterbury te dekken.

Beste Bachelor of Science Opleiding in Marketing in de Verenigde Canterbury in UK

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Kent Business School, University of Kent
Canterbury , Verenigd Koninkrijk

Het programma biedt een grondige in de algemene gang van zaken, terwijl het ontwikkelen van meer gedetailleerde kennis en vaardigheden binnen het vakgebied van Marketing.

Het programma biedt een grondige in de algemene gang van zaken, terwijl het ontwikkelen van meer gedetailleerde kennis en vaardigheden binnen het vakgebied van Marketing. -
BSc
Voltijds
Deeltijd
3 - 4 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op