BACHELORSTUDIES

Afstandsonderwijs Bachelors of Science in Media in de Verenigde Winter Park Verenigde Staten 2020

Een BSc (Bachelor of Science) is een academische graad die algemene cursussen met gespecialiseerde klassen die studenten met de kennis en vaardigheden te bereiden op een carrière te beginnen combineert. Een zekere mate kan worden verdiend in een verscheidenheid van onderwerpen en neemt gemiddeld vier jaar te voltooien.

 

Media studies kan een goed begrip van de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor succes in de moderne media industrie. Een verscheidenheid aan soorten media kan worden verkend, met inbegrip van uitzending, film, uitgeverijen, reclame, fotografie en social media.

Hoewel mijn wonen verre leren lessen online, verschillende universiteiten houden aanvang op verschillende locaties. Je zou zelfs kunnen stoppen met het nemen van lessen gedurende vele weken gedurende het jaar zonder trekken en zonder uw leningen voor studenten gooien ze in de terugbetaling. Dat is een sterk argument veel mensen kijken bij het inschrijven in afstandsonderwijs klassen.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Winter Park is een "stad van cultuur en erfgoed".De stad ligt in het centrum van Florida is en vooral bekend om zijn musea, openbare gebouwen en liberal arts colleges

Afstandsonderwijs Bachelor of Science in Media in de Verenigde Winter Park in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Media, Winter Park, Afstandsonderwijs Filter

Bachelor of science in de media communicatie

Full Sail University
BSc
feb 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
20&nbsp;-&nbsp;29 maanden
Engels
Campus
Online

Geschoolde communicators zijn nodig binnen elke industrie - en in het bijzonder binnen de wereld van entertainment en media. Communicatie professionals kunnen dragen vele hoed ...

Lees meer