BACHELORSTUDIES

2 Undergraduate Studies in Merchandising 2020/2021

Na zijn afstuderen aan de middelbare school of het behalen van een GED, een van de volgende mogelijke stappen is het bijwonen van een hogeschool of universiteit om een ​​bachelor 's graad te verdienen. Een Bachelor of Science is een bachelordiploma dat ongeveer drie tot vijf jaar gemiddeld in beslag neemt, afhankelijk van de student 's studielast. Deze graad is over het algemeen een diepgaand onderzoek naar wetenschap aanverwante gebieden te helpen de studenten krijgen de vaardigheden en kennis die nodig is om een ​​carrière na het afstuderen te verkrijgen.

Wat is een BSc in Merchandising? Deze graad richt zich op de inkoop, marketing en planning aspecten van merchandising en de mode-business. Via dit programma kunnen studenten leren om strategieën, onderzoek markten te ontwikkelen en resultaten te analyseren aan de behoeften van de industrie en de consument te voldoen. Sommige van de cursussen omvatten textiel, software studies, mode in cultuur en commercie, mode promotie, en productontwikkeling.

Afgestudeerden met een BSc in Merchandising kunnen profiteren van geavanceerde vaardigheden in de communicatie, economie en boekhouding, waarin het belang van het bedrijfsleven en leidinggevende vaardigheden op de werkplek benadrukt. Dit programma kan helpen scherpen die vaardigheden, die een grotere kans op werk na het afstuderen en de openstelling van meer carrière deuren in een verscheidenheid van terreinen.

De kosten van het programma is afhankelijk van de staat van studie, de lengte van het programma en de instelling. Wie geïnteresseerd moeten rechtstreeks contact opnemen met de opnames kantoor van de instelling om uit te vinden van de betrokken kosten en meer informatie.

De mode en merchandising-industrie is zeer concurrerend, maar er zijn nog een aantal carrière opties die in de hoge vraag. Afgestudeerden van dit programma kan een betere kans op het vinden van werk in het kopen, detailhandel of marketing. Als gevolg van de business-gerelateerde studies, kunnen afgestudeerden ook een carrière in de boekhouding of het beheer van afdelingen in de mode-industrie.

Cursussen voor het programma worden aangeboden van een verscheidenheid aan instellingen over de hele wereld. Voor degenen die van plan zijn om op afstand studeren, afstand-learning modules en online lessen zijn ook beschikbaar. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

 

2 Resultaten in Merchandising Filter

Bachelors of Science in Fashion Merchandising met een concentratie in Fashion Design

Bay State College
BSc
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus
Online

Dit programma is waar design en zaken samenkomen. Elk seizoen laten modeontwerpers hun nieuwste creaties zien, waarvan sommige uiteindelijk van landingsbanen tot winkelrekken ...

Lees meer

Bachelor of Science in Fashion Merchandising

Fontbonne University Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies
BSc
Engels

Bekijk een tweede blik op een carrière in de mode Uw modieuze gevoeligheden, creativiteit en professionele ambities komen samen in het opwindende gebied van mode-merchandising ...

Lees meer