BACHELORSTUDIES

3 BSc Opleidingen in Milieustudie 2020

Een bachelor in de wetenschap kan een extra voordeel voor studenten met zich meebrengen terwijl ze zich voorbereiden op het personeelsbestand. Programma's duren meestal drie tot vier jaar en zijn gericht op vakken voor wiskunde en wetenschappen. Deze academische referentie kan de opleiding van een persoon verbeteren, zodat hij of zij flexibiliteit, aanpassingsvermogen en een specifieke vaardigheden kan bieden aan potentiële werkgevers.

Wat is een BSc in Environmental Study? Deze graad geeft studenten een kans om zich te concentreren op verschillende kwesties met betrekking tot het milieu. Programma's nemen vaak een interdisciplinaire aanpak waarbij onderwerpen van conservatie, wetenschap en ecologie worden gecombineerd met onderzoeksmethoden en technologie. Niet alleen kunnen studenten een diepere kennis verwerven van de historische context van de natuurlijke wereld, maar ze kunnen ook verschillende overheidsbeleid begrijpen dat gericht is op duurzaamheid, behoud en milieudilemma's die tegenwoordig bestaan. Studenten kunnen ook kennismaken met de nieuwste geospatiale technologieën waarmee deskundigen diepgaand onderzoek kunnen doen naar milieutrends en -problemen.

Studenten kunnen een gespecialiseerde vaardigheden verwerven die hen kunnen helpen in hun persoonlijke en professionele leven. Dit omvat vaardigheden die verband houden met het verzamelen en interpreteren van onderzoek, het leiden van groepen, het effectief communiceren, het analyseren van gegevens en het ontwikkelen van benaderingen van duurzaamheid.

De kosten van deze graad variëren. Het hangt af van het collegegeld en de kosten van een universiteit en de duur van het programma. Studenten die geïnteresseerd zijn in het behalen van een BSc in Environmental Study zouden verschillende programma's moeten onderzoeken om er een te vinden die het beste bij hun doelen past.

Afgestudeerden gaan vaak werken voor overheden, niet-gouvernementele organisaties of belangenbehartigingsgroepen. Sommigen van hen vinden een loopbaan als milieuadviseur, onderwijsbeambten, zeebiologen of natuurbeschermers. Sommige organisaties nemen afgestudeerden aan om als onderzoekers te werken om milieueffectstudies uit te voeren en gegevens te analyseren. Afgestudeerden kunnen ook hun opleiding voortzetten door geavanceerde graden te volgen om milieuadvocaten of stedenbouwkundigen te worden.

Universiteiten die een BSc in Environmental Study aanbieden, zijn wereldwijd te vinden. Voor degenen die liever online studeren, zijn er veel opties om uit te kiezen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

3 Resultaten in Milieustudie Filter

BDC in duurzaam gebruik van natuurlijke hulpbronnen

Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources
BSc
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Dit BSc programma biedt een theoretische achtergrond gericht op het duurzaam gebruik van natuurlijke hulpbronnen en de bescherming van het milieu. De nadruk wordt gelegd op he ...

Lees meer

Bachelor Master in International Sustainable Agribusiness

UniLaSalle
BSc
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

De 1e BSc

Lees meer

BSc in fysische geografie en ecosysteemwetenschappen

Lund University
BSc
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

We bieden nu een BSc-programma van wereldklasse in Physical Geography en Ecosystem Science, gericht op milieumodellering en -beheer. Een unieke combinatie van cursussen result ...

Lees meer