BSc Programma's in Milieu-economie 2020

Een bachelor's degree is een van de meest voorkomende gezocht in universiteit of hogeschool graden. De Bachelor of Science (BSc) in het bijzonder heeft de neiging om meer te richten op de wetenschappen, maar dit kan variëren van instelling tot instelling. U kunt verwachten tot een minimum te brengen van drie of vier jaar het voltooien van een opleiding. Wat is een BSc in Environmental Econo… Meer informatie

Een bachelor's degree is een van de meest voorkomende gezocht in universiteit of hogeschool graden. De Bachelor of Science (BSc) in het bijzonder heeft de neiging om meer te richten op de wetenschappen, maar dit kan variëren van instelling tot instelling. U kunt verwachten tot een minimum te brengen van drie of vier jaar het voltooien van een opleiding.

Wat is een BSc in Environmental Economics? Economie is de studie van hoe samenlevingen gebruiken beschikbare middelen, dus milieu-economie is de studie van de toewijzing en het gebruik van natuurlijke hulpbronnen. Dit vakgebied onderzoekt de kosten en baten in verband met de vervuiling, de kwaliteit van water, afval en andere milieukwesties. Je leert hoe je economische principes toe te passen om grotere milieuvraagstukken. U zult waarschijnlijk dingen leren zoals hoe de bevolkingsgroei en de globalisering van invloed op de eisen aan ons milieu en zijn rijkdommen.Nadat u uw core klassen te voltooien, kunt u cursussen zoals milieu, ontwikkeling en maatschappij te nemen; Toegepaste Economische voor het milieu; Economie van duurzame ontwikkeling; en Ocean beheer en behoud.

Een BSc in Environmental Economics kunnen u voorzien van zowel harde en overdraagbare vaardigheden die je voor te bereiden op een carrière als het leven. Opwarming van de aarde en de uitputting van niet-hernieuwbare hulpbronnen zijn grote problemen waar we vandaag voor staan ​​in de maatschappij. Door middel van deze opleiding, kunt u leren hoe u beter te begrijpen en grijper een aantal van deze mondiale problemen. Je zou krijgen ook waardevolle time management en onderzoeksvaardigheden.

De kosten van het verdienen van een Bachelor of Science degree varieert afhankelijk van de instelling, de locatie en de duur van de studie. Uw beste manier van handelen is om contact op met de opnames van het kantoor van uw school van keuze en bespreken financiële verplichtingen betrokken.

Een Bachelor of Science in Environmental Economics bereidt je voor een loopbaan in milieumanagement gebied voort te zetten. U kunt de mogelijkheid om een ​​econoom, milieuadviseur of een resource beleid pleitbezorger te worden. Professionals op dit gebied te helpen bij het ontwikkelen van kosteneffectieve en duurzame beleidsaanbevelingen na het analyseren van voorgenomen regelgeving met betrekking tot natuurlijke hulpbronnen. U kunt helpen bij het bepalen van de financiële en ecologische kosten van bepaalde projecten, zowel particulier of overheid.

De online applicatie proces varieert sterk. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
Miriam College
Manila, Filipijnen

De BS EPM-cursus is verankerd in de tweeledige doelstellingen van ecologische duurzaamheid en gezonde sociaal-economische groei. Stedenbouwkundige cursussen bieden u de nieuws ... +

De BS EPM-cursus is verankerd in de tweeledige doelstellingen van ecologische duurzaamheid en gezonde sociaal-economische groei. Stedenbouwkundige cursussen bieden u de nieuwste planningssoftwaretechnologieën, waaronder Geografisch informatiesysteem, stedelijke en landelijke ruimtelijke ontwikkeling, gevaren voor het milieu en beoordeling van kwetsbaarheden op de locatie, en Computer Aided Design Techniques. -
BSc
Voltijd
4 jaren
Engels
nov 2020
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here