close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelor of Science Opleidingen in Milieustudies in de Verenigde San Francisco Verenigde Staten

Studenten in een universiteit kan een BSc of Bachelor of Science na te streven. Dit is een populaire undergraduate opleiding die u kunnen helpen studenten waardevolle vaardigheden voor de werkplek of aanvullende educatieve bezigheden.   Milieustudies programma's zijn ontworpen om studenten te helpen onderzoeken hoe fysische en biologische wetenschap gebruiken om problemen met de omgeving… Meer informatie

Studenten in een universiteit kan een BSc of Bachelor of Science na te streven. Dit is een populaire undergraduate opleiding die u kunnen helpen studenten waardevolle vaardigheden voor de werkplek of aanvullende educatieve bezigheden.

Milieustudies programma's zijn ontworpen om studenten te helpen onderzoeken hoe fysische en biologische wetenschap gebruiken om problemen met de omgeving op te lossen. In een programma, studenten studeren een scala van verschillende onderwerpen, zoals ecologie, recht, politiek, beheer van natuurlijke hulpbronnen en bestrijding van verontreiniging.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

San Francisco is de grootste financiële en culturele centrum van Californië. Samen met andere hedendaagse onderwerp van de instelling voor hoger onderwijs in de stad is bekend om graden in de gezondheids-en biomedische wetenschappen.

Beste BSc in Milieustudies in de Verenigde San Francisco in de Verenigde Staten

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
San Francisco State University
San Francisco , Verenigde Staten

Studenten in de BA-programma hebben drie accenten uit te kiezen: Environmental Sustainability and Social Justice, Geesteswetenschappen en Milieu en de stedelijke omgeving.

Studenten in de BA-programma hebben drie accenten uit te kiezen: Environmental Sustainability and Social Justice, Geesteswetenschappen en Milieu en de stedelijke omgeving. -
BSc
Voltijds
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op