close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelors of Science in Milieugezondheid 2020/2021

Iedereen die zich zorgen maakt over de toekomst van de planeet en de effecten van het milieu op de menselijke gezondheid kan baat hebben bij het bestuderen van de gezondheid van het milieu. Het behalen van een Bachelor of Science in Environmental Health duurt ongeveer vier jaar studie, maar kan leiden tot een leven lang anderen helpen, inclusief de aarde zelf.   Wat is een BSc in Environmenta… Meer informatie

Iedereen die zich zorgen maakt over de toekomst van de planeet en de effecten van het milieu op de menselijke gezondheid kan baat hebben bij het bestuderen van de gezondheid van het milieu. Het behalen van een Bachelor of Science in Environmental Health duurt ongeveer vier jaar studie, maar kan leiden tot een leven lang anderen helpen, inclusief de aarde zelf.

Wat is een BSc in Environmental Health? Deze cursus kijkt meestal naar de chemische, fysieke, biologische en sociale factoren die de mensheid beïnvloeden. Studies richten zich vaak op wetenschappen als natuurkunde en scheikunde, naast wetgeving op het gebied van volksgezondheid, milieuveiligheid, toxicologie, afvalwaterbehandeling en meer. De studie duurt ongeveer vier jaar en kan een stage vereisen voor het afstuderen.

Een van de grootste voordelen van het bestuderen van de gezondheid van het milieu is dat het studenten opleidt over hoe ze in verschillende situaties beter voor zichzelf, het milieu en de mensen om hen heen kunnen zorgen. In een tijd waarin groen steeds belangrijker wordt, kan de kennis die dit soort diploma kan bieden uiterst waardevol zijn.

De kosten van het behalen van een Bachelor of Science in Environmental Health zijn grotendeels afhankelijk van de instelling en de duur van de studie. Studenten worden aangemoedigd om de programma's die ze overwegen grondig te onderzoeken, zodat ze alle kosten begrijpen.

Er is een breed scala aan technische en professionele carrièremogelijkheden voor studenten die een graad in milieugezondheid behalen. Studenten kunnen mogelijk samenwerken met overheidsinstanties, particuliere onderzoeksbureaus of zelfs met non-profitbureaus en milieuadviesbureaus. Hoewel het mogelijk is om instapniveau's te behalen met een bachelordiploma, kunnen graduate studies noodzakelijk zijn voor meer professionele functies, zoals die met onderzoek. Stages zijn ook belangrijk om op bepaalde gebieden in te breken.

Vier jaar studie kan leiden tot een succesvolle carrière die het milieu en de menselijke gezondheid beschermt. Online cursussen zijn beschikbaar voor leren op afstand, hoewel studenten op een gegeven moment op stage moeten kunnen rekenen. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Cardiff Metropolitan University
Cardiff , Verenigd Koninkrijk

Milieugezondheid omvat gezondheid op het werk, veiligheid en welzijn, milieubescherming, huisvesting, voedselveiligheid en volksgezondheid. Als u een hoog aangeschreven profes ... +

Milieugezondheid omvat gezondheid op het werk, veiligheid en welzijn, milieubescherming, huisvesting, voedselveiligheid en volksgezondheid. Als u een hoog aangeschreven professional in een carrière wilt zijn die u in staat stelt om een belangrijke rol in de maatschappij te spelen, dan is Environmental Health bij Cardiff Metropolitan University het programma voor u. es. -
BSc
Voltijds
3 - 4 jaren
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op