close

Filters

Resultaten weergeven

BSc Programma's in Militaire Luchtvaart 2020/2021

Studenten die geïnteresseerd zijn in het bestuderen van een wetenschappelijke discipline, kunnen een BSc of Bachelor of Science-graad volgen. Dit diploma wordt toegekend aan studenten die doorgaans vier jaar cursussen voltooien. Deze cursus richt zich uiteindelijk op het door de student gekozen interessegebied. Wat is een BSc in Militaire Luchtvaart? Een BSc in Militaire Luchtvaart is een progr… Meer informatie

Studenten die geïnteresseerd zijn in het bestuderen van een wetenschappelijke discipline, kunnen een BSc of Bachelor of Science-graad volgen. Dit diploma wordt toegekend aan studenten die doorgaans vier jaar cursussen voltooien. Deze cursus richt zich uiteindelijk op het door de student gekozen interessegebied.

Wat is een BSc in Militaire Luchtvaart? Een BSc in Militaire Luchtvaart is een programma dat tegelijkertijd de nadruk legt op de beginselen van luchtvaart en training voor het leger. Vanwege zijn specifieke aard zijn de cursussen in dit programma zeer specialistisch en omvatten ze Inleiding tot Luchtgevechten, Ruimtevaartlogistiek, Militaire Militaire Tactiek en Inleiding tot Gevechtsvliegtuigen. Naast deze lessen zullen studenten waarschijnlijk simulatielaboratoria voltooien waar hands-on vlieglessen plaatsvindt.

Er zijn veel voordelen beschikbaar voor diegenen die een BSc behalen in Militaire Luchtvaart. Als je interesse hebt in een militaire carrière, zal de graad je zeker helpen, en het zal waarschijnlijk ook je veiligheid en managementvaardigheden verbeteren.

Hoeveel kun je verwachten te verdienen met het behalen van een BSc in Militaire Luchtvaart? De kosten van het programma zullen afhangen van welk college je kiest om bij te wonen, hoeveel ze aanrekenen voor lesgeld en wat voor soort financiële hulp je ontvangt. Contact opnemen met het Admissions Office is de beste manier om meer informatie te krijgen.
Het is logisch dat veel afgestudeerden die een BSc in Militaire Luchtvaart behalen posities in de luchtmacht of het leger nastreven. Een deel van de positie die je in het leger of de luchtmacht zou kunnen overwegen, is een officier, piloot, commandant of majoor. Deze posities zijn gebaseerd op militaire ervaring, maar je kunt ook werken met je luchtvaartvaardigheden. Posities in de privésector waarvoor u mogelijk gekwalificeerd bent, zijn onder meer commercieel piloot, ruimtevaartingenieur en mechanica-supervisor.
Of je nu een militaire carrière of een commerciële baan wilt nastreven, je zult eerst de graad moeten behalen die je kwalificeert. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
format_list_bulleted Filters
Embry Riddle Aeronautical University
Prescott , Verenigde Staten

Embry-Riddle Aeronautical University is er trots op onze Bachelor of Science degree in Unmanned Aircraft Systems (UAS) te introduceren. Deze opwindende nieuwe graad heeft zich ... +

Embry-Riddle Aeronautical University is er trots op onze Bachelor of Science degree in Unmanned Aircraft Systems (UAS) te introduceren. Deze opwindende nieuwe graad heeft zich ontwikkeld tot één van de meest hands-on opleidingen aangeboden op ERAU Prescott en bereidt afgestudeerden aan een snel groeiende en veranderende industrie in te voeren. -
BSc
Voltijds
8 semesters
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op