BACHELORSTUDIES

Bachelors of Science (BSc's) in Mode Marketing 2020/2021

Een BSc (Bachelor of Science) is een bachelordiploma die studenten voorbereidt op een carrière in hun gekozen vakgebied. Het kan duren drie tot vijf jaar een diploma te verdienen, en klassen kunnen over het algemeen online worden genomen, op community colleges, of op openbare of particuliere universiteiten.

Wat is een BSc in Fashion Marketing? Dit programma is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in de mode-industrie. Hoewel veel van de mode bezighoudt met het ontwerp, creativiteit, en aspect stijl, het moet correct worden gebracht, zodat zij succesvol te zijn. Studenten die deze opleiding zal worden ingevoerd om de creatieve aspecten van de mode evenals marketing en management tools. Voorbeelden van cursussen kunnen omvatten mode brand management en communicatie, inkoop en merchandising, corporate strategie, business simulatie, mode event marketing, en het beheer van de internationale mode-marketing.

Studenten die werken aan een Bachelor in Fashion Marketing zal worden ingevoerd om de vele aspecten van de internationale mode. De ervaring en vaardigheden zal leiden tot veel kansen in de industrie, en afgestudeerden moeten bereid zijn om te werken in een uitdagende en snel veranderende omgeving.

Omdat een mode-marketing diploma kan worden verdiend op scholen over de hele wereld, kunnen de kosten bij te wonen nogal wat verschillen. Collegegeld en kosten zal afhangen van de locatie van de school en de programmaduur. Neem contact op met uw favoriete scholen om uit te vinden wat te verwachten van een financieel aspect.

Afgestudeerden met een bachelor diploma in de mode marketing zal veel carrière mogelijkheden om uit te kiezen. Marketing adviesbureaus en public relations zijn vaak op zoek naar succesvolle aanvragers. Career titels kunnen omvatten mode marketeer, mode merchandiser, en mode-agent.Andere gespecialiseerde carrière kunnen zijn als een mode-journalist, fotoshoot stylist, visual merchandiser, of werken in het tijdschrift lay-out.

Start onderzoek naar marketing programma's nu met behulp van onze uitgebreide online database. In slechts enkele minuten kunt u zoeken naar uw programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

1 Resultaten in Mode Marketing Filter

Internationale mode-marketing

The Manchester College
BSc
<
Voltijds
Campus

De belangrijkste doelstellingen van het programma zijn naar een diepere kennis en begrip van de principes van de mode marketing te ontwikkelen in een internationale context en ...

Lees meer