BACHELORSTUDIES

2 Undergraduate Studies in Modeontwerp 2020/2021

Een Bachelor of Science (BSc) is een bachelordiploma dat duurt gemiddeld vier jaar te verdienen. Een graad kan op community colleges, private of publieke universiteiten, of via online cursussen worden bereikt. Afgestudeerden kunnen ervoor kiezen om het personeelsbestand in te voeren of doorgaan met hun opleiding met het oog op een meer geavanceerde graad te verdienen.

Wat is een BSc in Fashion Design? Dit programma introduceert studenten aan een verscheidenheid van aspecten in de mode-industrie. Praktische technieken worden gecombineerd met de creativiteit van elk individu om te leren hoe te werken met een aantal verschillende materialen. Hoewel elk programma zal variëren, kunnen studenten vaardigheden in de mode marketing, draperen, design, vlak patronen, mode illustratie, en breien ontwikkelen. Studenten kunnen kiezen uit klassen, zoals textiel ontwerp, patroon maken, en mode-business.

Studenten in fashion design ten goede zal komen in dat ze zullen worden uitgerust om de uitdagingen van de steeds veranderende mode wereld te ontmoeten.Zij zullen ook in staat zijn zich aan te passen en de problemen snel in de zakelijke omgeving op te lossen. De meeste programma's zullen stagemogelijkheden bieden aan studenten voor te bereiden op een succesvolle carrière.

De kosten in verband met het verdienen van een fashion design graad kan nogal variëren van de ene school naar de andere. Neem contact op met uw top picks instelling uit te vinden wat het collegegeld en andere kosten zullen zijn.

Afgestudeerden met een Bachelor in Fashion Design kan kiezen uit een verscheidenheid van loopbaantrajecten. Productie en design bedrijven over de hele wereld hebben behoefte aan goed geïnformeerde, goed opgeleide en ervaren mensen om hen te helpen zich blijven ontwikkelen en te groeien. Afgestudeerden kunnen een fashion design positie in een klein of groot bedrijf te kiezen, of ze kunnen werken in een freelance capaciteit. Andere carrière titels kunnen product manager of textielontwerper bevatten.

U kunt een uitgebreid onderzoek naar een fashion design programma uitvoeren met behulp van onze online database.Om meteen aan de slag, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

2 Resultaten in Modeontwerp Filter

Bachelor of Science In Design - Modeontwerp

American University In the Emirates
BSc
<
4 jaren
Engels
Campus

Van de geraffineerde ontwerpstudio's, maar ook geïnspireerd door internationale mode-leiders in Parijs, Londen, Milaan en New York, zullen AUE jonge ontwerpers vinden dat het ...

Lees meer

Bachelors of Science in Fashion Merchandising met een concentratie in Fashion Design

Bay State College
BSc
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus
Online

Dit programma is waar design en zaken samenkomen. Elk seizoen laten modeontwerpers hun nieuwste creaties zien, waarvan sommige uiteindelijk van landingsbanen tot winkelrekken ...

Lees meer