close

Filters

Resultaten weergeven

Undergraduate Studies in Nanowetenschappen 2020

Een Bachelor of Science, of BSc, is een op wetenschap gebaseerd diploma dat je meestal kunt behalen na ongeveer drie tot vijf jaar studeren. Afhankelijk van het veld waar je naar toe wilt gaan, kan het cursuswerk voor het behalen van je BSc variëren. Wat is een BSc in Nanoscience? Een programma voor het behalen van een graad in nanowetenschappen kan zowel betrekking hebben op algemene wetenscha… Meer informatie

Een Bachelor of Science, of BSc, is een op wetenschap gebaseerd diploma dat je meestal kunt behalen na ongeveer drie tot vijf jaar studeren. Afhankelijk van het veld waar je naar toe wilt gaan, kan het cursuswerk voor het behalen van je BSc variëren.

Wat is een BSc in Nanoscience? Een programma voor het behalen van een graad in nanowetenschappen kan zowel betrekking hebben op algemene wetenschappen als op meer veldspecifieke focussen. Sommige veelvoorkomende onderwerpen kunnen chemie en fysica omvatten. Omdat nanowetenschap de studie is van kleine fenomenen van nanoformaat, zul je waarschijnlijk vaak met krachtige microscopen en andere wetenschappelijke hulpmiddelen werken. Je kunt ook hands-on werken in een lab of complete onderzoeksprojecten uitvoeren.

Het bestuderen van wetenschap kan je redeneer- en logische vaardigheden geven die kunnen helpen het dagelijkse beslissingsproces gemakkelijker te maken. Met name de nanowetenschap kan je helpen meer oog te krijgen voor details en meer georganiseerd te worden, zodat je leven minder hectisch en meer onder controle kan worden.

Als u de kosten opzoekt van een paar verschillende scholen die u interesseren, kunt u bepalen hoeveel u moet uitgeven om uw diploma te behalen. Door opties te vergelijken en financiële hulp te zoeken, kunt u de beste keuze maken voor uw levensstijl.

Omdat nanoscience een groeiend studiegebied is, kunnen er veel vacatures zijn. U kunt mogelijk een baan vinden als onderzoeker voor een universiteit, federaal laboratorium of een andere organisatie. Je zou ook kansen kunnen vinden om te werken als een specialist in nanowetenschappen voor verschillende industrieën. Sommige plaatsen die u mogelijk in dit soort banen kunt vinden, zijn bijvoorbeeld een fabrikant van materialen, een farmaceutisch bedrijf of een autofabrikant.

Je kunt mogelijkheden vinden om je BSc online te behalen, maar ook in een traditionele schoolomgeving. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Northwest Missouri State University
Maryville, Verenigde Staten

De uitgebreide master in nanoscience is de studie van structuren in nanometergrootte die kleiner is dan cellen maar groter is dan de meeste moleculen. In het noordwesten conce ... +

De uitgebreide master in nanoscience is de studie van structuren in nanometergrootte die kleiner is dan cellen maar groter is dan de meeste moleculen. In het noordwesten concentreert deze interdisciplinaire majors zich op het leveren van praktische laboratoriumervaringen, isoleren van DNA en het synthetiseren van nanodeeltjes om zonnecellen te bouwen. Studenten kunnen kiezen voor specialisatie in nanoscale biologie, nanoscale chemie of nanoscale fysica. -
BSc
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op