110 BSc Opleidingen in Nederlanden for 2024

BSc Opleidingen in Nederlanden for 2024Filter
    • Haarlem, Nederlanden

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    In onze Bachelor of Science in Bedrijfspsychologie, word je getraind in algemene bedrijfscompetenties en in geselecteerde specifieke psychologische gebieden die relevant zijn voor het werken in een zakelijke omgeving.

    • Leiden, Nederlanden

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De BS in psychologie is ontworpen om de biologische, cognitieve, persoonlijkheids- en sociale contexten te bieden voor het begrijpen van het gedrag van individuen gedurende hun hele leven. Studenten die de BS in de psychologie met succes hebben afgerond, hebben de basis, onderzoeksvaardigheden en expertise op het gebied van gegevensanalyse om te slagen in een MA / Ph.D. afstudeerprogramma psychologie (bijv. klinische psychologie, experimentele psychologie, enz.). Studenten die afstuderen met een bachelor of science (BS) in de psychologie, moeten een graduaat behalen voordat ze een professionele licentiestatus kunnen verkrijgen. Studenten worden aangemoedigd om de toelatingseisen voor postdoctorale programma's te controleren voordat ze hun BS bij Webster afronden in het geval dat ze aanvullende cursussen moeten volgen.

    • Groningen, Nederlanden

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De bacheloropleiding Ruimtelijke Ordening en Ontwerp is uniek in Nederland. Het behandelt een breed scala aan onderwerpen en biedt studenten de mogelijkheid om hun eigen interessegebieden binnen het fysieke en institutionele ontwerp te verkennen. Deze opleiding biedt je de mogelijkheid om te leren van internationaal gerenommeerde en hoog opgeleide leraren.

    • The Hague, Nederlanden

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    In de bachelor Beveiliging Studies onderzoek je de veiligheidsuitdagingen van de 21ste eeuw en leer je strategische oplossingen te bedenken voor een complexe wereld.

    • Breda, Nederlanden

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    In een joint degree met Wageningen Universiteit bieden wij een academische bacheloropleiding aan waarin je onderzoek doet naar de ontwikkelingen in het toerisme en de impact daarvan op de maatschappij, het milieu en de economie. De Bachelor of Science in Tourism is de enige academische opleiding op het gebied van toerisme in Nederland.

    • 's Hertogenbosch, Nederlanden

    Full time

    4 jaar

    Blended

    Engels

    Horticulture & Business Management gaat over de commerciƫle productie van groenten, fruit en planten. Het gaat over internationaal zakendoen, technologie, innovatie en duurzaamheid.

    • Amsterdam, Nederlanden
    • Famagusta, Cyprus

    Deeltijd

    3 jaar

    Blended

    Engels

    Bereid je voor op de populairste baan in het technische tijdperk door de vaardigheden op het gebied van software-engineering onder de knie te krijgen

    • Leeuwarden, Nederlanden

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels, Nederlands

    Ontwikkel je oog voor business en kansen en pas je ondernemersdrang toe in de dynamische internationale wereld van retail & ondernemerschap met de opleiding Ondernemerschap & Retail Management van NHL Stenden Hogeschool. Ontwikkel je expertise in consumentengedrag, internationale e-commerce, duurzaam ondernemen en de business-to-consumer markt.

    • Velp, Nederlanden

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Amsterdam, Nederlanden
    • Breukelen, Nederlanden

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Wil jij de volgende succesvolle ondernemer in Amsterdam zijn of vrienden voor het leven maken op de campus in Breukelen? Heb jij de ambitie om een leidende rol te spelen in het bedrijfsleven van morgen, dan is onze driejarige academische Bachelor of Science in (International) Business Administration (BScBA) wellicht iets voor jou! Ons intensieve programma is gericht op jouw leiderschapsontwikkeling. Onze bachelor biedt een unieke combinatie van academische bedrijfskundige kennis, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling.

    • Maastricht, Nederlanden

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Toegepaste Data Science en AI gaan niet alleen over getallen en algoritmen, maar over het bedenken van oplossingen die ons dagelijks leven verbeteren. Bereid je voor op echte problemen met een praktische aanpak, bijvoorbeeld door logica te gebruiken. Technologie is belangrijk, maar er komt meer bij kijken. Omarm nieuwsgierigheid en creativiteit als onderdeel van je identiteit. Je leert niet alleen over AI, je geeft er ook vorm aan.

    • Willemstad, CuraƧao
    • The Hague, Nederlanden

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    EULER biedt, in samenwerking met EUCLID, een intergouvernementele, op verdragen gebaseerde organisatie met universitair mandaat, aan om studenten uit het grote publiek te selecteren in haar vlaggenschip externe (afstands- of online) opleiding genaamd de EUCLID Online Bachelor of Science in International Relations and Global Development.

    • Middelburg, Nederlanden
    • Velp, Nederlanden

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Water is een van de belangrijkste stoffen op aarde. Het is essentieel voor veel van de dingen die we nodig hebben en waarvan we genieten in het leven: voedsel, vervoer en recreatie, maar het beheer ervan kan ook voor serieuze uitdagingen zorgen. Over de hele wereld kampen waterbeheerders met droogte, overstromingen, zeespiegelstijging, overbevissing, vervuiling, plastic soep en vele andere risico's voor zowel onze natuurlijke omgeving als onze samenleving. We hebben waterbeheerders nodig om onze toekomst veilig te stellen!

    • Rotterdam, Nederlanden

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Hebben internationale vraagstukken op het gebied van economie en bedrijfsleven uw aandacht? Spreken onderwerpen als de ontwikkeling van de Chinese economie je aan? Ben je zeer gemotiveerd en leer je graag met internationale studenten? Dan is de International Bachelor Economics and Business Economics jouw opleiding.

    • Maastricht, Nederlanden

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Of je nu wilt werken als data scientist, data analist of machine learning en AI specialist, de vraag naar experts op het gebied van Data Science en Artificial Intelligence is erg groot. Overweeg je deel te nemen aan dit avontuur? Vind je het leuk om problemen op te lossen en heb je een logische denkwijze? Kom dan onze bacheloropleiding Data Science en Artificial Intelligence volgen.