close

Filters

Resultaten weergeven

BSc's in Nucleaire Energie 2020/2021

Een BSc, ook bekend als een Bachelor of Science, is een geweldige graad voor studenten die geïnteresseerd zijn in het focussen op een specifieke discipline binnen de wetenschappen. Om de graad te behalen, moet u meestal een studieprogramma van vier jaar voltooien. Wat is een BSc in kernenergie? Een BSc in Nuclear Energy biedt studenten de mogelijkheid om zich te verdiepen in de studie van engin… Meer informatie

Een BSc, ook bekend als een Bachelor of Science, is een geweldige graad voor studenten die geïnteresseerd zijn in het focussen op een specifieke discipline binnen de wetenschappen. Om de graad te behalen, moet u meestal een studieprogramma van vier jaar voltooien.

Wat is een BSc in kernenergie? Een BSc in Nuclear Energy biedt studenten de mogelijkheid om zich te verdiepen in de studie van engineering en het beheer van kernenergie. Klassen zoals Inleiding tot Kernenergie, Stralingsbiofysica en Primaire Reactorsystemen kunnen in het curriculum worden opgenomen. Studenten kunnen ook verwachten dat deze lessen worden vergezeld door praktijkgerichte laboratoria waar de geleerde concepten en vaardigheden direct kunnen worden gebruikt. Sommige programma's bevatten ook een stage voor verdere ervaring.

Studenten die een BSc in Kernenergie behalen, hebben verschillende voordelen. Natuurlijk zal een dergelijk programma je algemene wetenschappelijke vaardigheden verbeteren, maar het zal ook een groter bewustzijn geven van principes van veiligheid en engineering die van invloed kunnen zijn op het leven in het algemeen.

De kosten van een BSc in Kernenergie hangen af ​​van waar je je inschrijft, het collegegeld van het programma en of je beurzen of financiële hulp ontvangt. Het is de moeite waard om contact op te nemen met het opnamekantoor van de school die je wilt bezoeken als je meer diepgaande informatie wilt.

Er zullen waarschijnlijk veel carrières beschikbaar zijn voor studenten met een BSc in Kernenergie. Er zijn een aantal banen beschikbaar bij bijvoorbeeld kerncentrales, waaronder instrumentatie- en controletechnicus, handwerker, ingenieur en reactoroperator. Dit zijn slechts een paar van de taken die u mogelijk op locatie in een energiecentrale kunt doen, maar er zijn ook veel meer mogelijkheden voor off-site werk. U kunt posities in overweging nemen zoals nucleair-productingenieur, veiligheidstoezichthouder of strateeg voor nucleaire veiligheid.

Om een ​​van deze banen te claimen, moet je echter het college vinden waar je je BSc in kernenergie wilt behalen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences
Birmingham , Verenigd Koninkrijk

Deze unieke cursus, die een student tevredenheidsscore van 95% heeft, is ontworpen om de vaardigheden en kennis die nodig is om studenten voor te bereiden voor de nucleaire se ... +

Deze unieke cursus, die een student tevredenheidsscore van 95% heeft, is ontworpen om de vaardigheden en kennis die nodig is om studenten voor te bereiden voor de nucleaire sector te ontwikkelen. Eén van de grote uitdagingen het Verenigd Koninkrijk geconfronteerd wordt hervormen hoe het elektriciteit opwekt als er een beweging weg van fossiele brandstoffen. De regering investeren in de bouw van een reeks van nieuwe kerncentrales, die zou kunnen leveren aan 40% van de elektriciteit in het Verenigd Koninkrijk. Er is een grote vraag naar afgestudeerden werken in deze snel groeiende sector. -
BSc
Voltijds
3 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op