BACHELORSTUDIES

3 Bachelor of Science Programma's in Olie en Gas 2020

Een Bachelor of Science diploma wordt vaak gezocht door personen met interesse in studie in wetenschap en techniek. De afronding van deze graad duurt meestal drie tot vijf jaar, maar kan per locatie verschillen.

Wat is een BSc in olie en gas? Het is hoogst onwaarschijnlijk dat de behoefte aan aardgas en ruwe olie binnenkort zal afnemen, dus personen die dit diploma volgen hebben de neiging om goed betaald te worden en veel vraag te hebben. Als een undergraduate op dit gebied, kan men verwachten dat je vakken volgt in de fundamentele wetenschappen (wiskunde, scheikunde en natuurkunde) en algemene ingenieurswetenschappen (informatica en machinebouw). Bovendien kunnen studenten een gedetailleerde basis bouwen in petroleumtechnologie en technologieën, en meer uitgebreide kennis op het gebied van geofysica, boren en reservoirtechniek en -simulatie.

Degenen die een BSc in olie en gas behalen, zullen hun kritisch denkvermogen vaak verbeteren. Afgestudeerden kunnen ook de mogelijkheid krijgen om opties en uitkomsten te overwegen met respect voor anderen. Deze deductieve en empathische vaardigheden leiden studenten er vaak toe levenslang leren na te streven in de vorm van lesgeven.

Hoeveel u betaalt voor deze graad kan variëren, afhankelijk van de locatie van de school en de duur van het programma. Om tevreden te zijn met hun instellingskeuze is het belangrijk dat potentiële studenten hun opties grondig onderzoeken.

Personen die een BSc in olie en gas ontvangen, kunnen verwachten dat ze in functies gaan zoals een petrofysicus, een boortechnicus of een milieutechnicus. Sommige taken omvatten het ontwikkelen van plannen en routes voor succesvol olie boren, samenwerking met de consument, en het creëren van oplossingen voor milieuproblemen.

Mogelijkheden om te studeren rond verschillende delen van de wereld zijn er in overvloed bij het streven naar deze graad. Online lessen zijn voor sommigen een handige optie. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

 

3 Resultaten in Olie en Gas Filter

BSc (Hons) in petroleum en gastechnologie

The British University in Egypt
BSc
sep 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
31 jul 2020
Engels
Campus

De missie van Petroleum and Natural Gas Engineering Department is om studenten op te leiden voor de uitoefening van hun beroep in boor-, productie- en reservoirtechniekonderwe ...

Lees meer

Bachelor of Science in petroleum en aardgas engineering

Saint Francis University
BSc
24 aug 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Ons Petroleum and Natural Gas Engineering (PNGE) -programma is een rigoureus engineeringprogramma versterkt door een basis voor milieubeheer. Als katholieke Franciscanen hecht ...

Lees meer

BSc in CHEMISCHE TECHNIEK (MILIEU EN ENERGIE)

Klaipeda University
BSc
sep 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Chemical Engineering beoogt bacheloropleidingen op te leiden met interdisciplinair academisch onderwijs dat kan dienen als basis voor de verdere ontwikkeling van hun intellect ...

Lees meer