BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (BSc) in Ondernemerschap op de Filippijnen

Een Bachelor of Science (BSc) is een postsecondary diploma die wordt aangeboden in een verscheidenheid van onderwerpen. Programma's zijn beschikbaar op universiteiten en hogescholen over de hele wereld, en ze nemen tussen de drie en vijf jaar in beslag.

Ondernemerschap studies zijn ontworpen voor mensen die willen starten of leiden van een bedrijf. Zo'n programma kan hen te leren hoe te handelen en denken met ondernemingszin en hoe om veelgemaakte fouten te vermijden.

Velen houden van de goede mensen van de Filippijnen en hun levensstijl. Studeren hier ook zou kunnen helpen te leren vermenging met de cultuur van de mensen als je je universitaire cursus te mogen volgen in Local College University, State University en Hogeschool of de Universiteit van de Filippijnen. Filippijnen is de derde grootste Engels sprekende landen in de wereld die dingen makkelijker voor internationale studenten zal maken.

Bachelor of Science Opleiding in Ondernemerschap op de Filippijnen

1 Resultaten in Ondernemerschap, Filipijnen Filter

Bachelor of science in ondernemerschap

MapĂșa Institute of Technology
BSc
<
Voltijd
Engels
Campus

Dit programma is ontworpen om de studenten in staat stellen een ondernemende mentaliteit hebben en ontwikkelen van hun ondernemerschap

Lees meer