BACHELORSTUDIES

Bachelor of Science Programma's in Ontwikkelingsplanning 2020

Een van de meest populaire keuzes voor een bachelor's degree is een Bachelor of Science (BSc). Deze opleiding omvat een verscheidenheid van specialisaties die verder gaan dan het toepassingsgebied van de natuurwetenschappen aan onderwerpen uit het bedrijfsleven tot engineering omvatten.

Wat is een BSc in Development Planning? Deze bachelor's degree is ontworpen om studenten voor een loopbaan in stedelijke, landelijke en soms zelfs industriële planning voor te bereiden op zowel een lokaal en nationaal niveau. De cursussen Vaak combineert studies in de economie, sociaal en milieubeleid, armoedebestrijding en resource management. De exacte omvang varieert van instelling tot instelling. Studenten vaak ook leren over de regelgeving die de ontwikkeling van invloed zijn op hun gebied. De meeste programma's ook een sterke focus op onderzoekstechnieken.

Het begrip van de sociale realiteiten die een gebied van invloed zijn en hoe zij betrekking hebben op het milieu, politieke en culturele invloeden laat afgestudeerden met een uniek perspectief van de wereld. De analytische en onderzoeksvaardigheden verworven kan van onschatbare waarde, zowel in hun persoonlijke en professionele leven te bewijzen.

De kosten van dit programma hangt af van verschillende factoren: het land waar je studeert, de hogeschool of universiteit die u kiest en de duur van het programma. Om die reden is het raadzaam om voor meer informatie rechtstreeks contact opnemen met de afdeling opnames.

Afgestudeerden met een Bachelor of Science in Development Planning hebben vaak de keuze om een ​​carrière in de private sector voort te zetten (banken, private adviesbureaus, non-gouvernementele organisaties), of in de publieke sector; ze misschien zelfs de mogelijkheid om internationaal te werken. De omvang van hun werk kunnen omvatten onderzoek, creatie beleid, project management, stedenbouw, of een tal van andere taken en projecten.Dat is een deel van wat deze mate zo aantrekkelijk maakt.

Dit programma is te vinden op verschillende universiteiten en hogescholen in een groot aantal landen. Voor degenen die het moeilijk vinden om in te schrijven als gevolg van persoonlijke verplichtingen, zoals werk of gezin, sommige scholen bieden zelfs de mogelijkheid om part-time of online te bestuderen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

1 Resultaten in Ontwikkelingsplanning Filter

BSc (Hons) onroerend goed management

Imperia Institute of Technology
BSc
jan 2020
<
3 jaren
Engels
Campus

BSc (Hons) onroerend goed management

Lees meer