$close

Filters

Resultaten weergeven

2 Bachelor of Science Programma's in Openbaar Beleid 2022

Een Bachelor of Science (BSc) is een undergraduate degree programma dat drie tot vijf jaar nodig is om te verdienen. Het is ontworpen om studenten een technische of wetenschappelijke veld met de juiste achtergrond in wiskunde en wetenschap te bieden. Na voltooiing afgestudeerden krijgen vaardigheden en kennis die nodig is om uit te blinken in het veld. Wat is een BSc in Public Policy? Dit progra… Meer informatie

Een Bachelor of Science (BSc) is een undergraduate degree programma dat drie tot vijf jaar nodig is om te verdienen. Het is ontworpen om studenten een technische of wetenschappelijke veld met de juiste achtergrond in wiskunde en wetenschap te bieden. Na voltooiing afgestudeerden krijgen vaardigheden en kennis die nodig is om uit te blinken in het veld.

Wat is een BSc in Public Policy? Dit programma richt zich op de studenten met een diepgaand begrip van beleidskwesties, variërend van armoede en onderwijs tot gezondheidszorg, klimaatverandering en internationale ontwikkeling. Studenten kunnen de geschiedenis van de openbare orde te verkennen en hoe het kan worden gebruikt om de toekomst vorm te geven. Een focus kan op politiek en economie, waar de studenten leren om keuzes te analyseren worden geplaatst. Door middel van hands-on ervaring en wetenschappelijke leren, kunnen studenten de mogelijkheid om te slijpen op hun communicatie, onderzoek en financiële vaardigheden om zowel binnenlandse als internationale beleidsvraagstukken verkennen.

Er zijn verschillende voordelen van het nemen van een BSc in Public Policy. Zodra de mate wordt verdiend, afgestudeerden hebben de juiste ervaring en expertise om hen waardevolle en concurrerend op de arbeidsmarkt te maken, waardoor ze te schoppen beginnen hun carrière.

De kosten van earing deze mate zal variëren afhankelijk van waar u naar school te gaan. Contact opnemen met de bekentenissen kantoor van uw gewenste instelling zal nuttig zijn in een betere beoordeling van en inzicht in de kosten die gemoeid zijn.

Bij het verdienen van de openbare orde een bachelor 's, afgestudeerden hebben excellent onderzoek, analytisch, kwantitatieve en communicatieve vaardigheden om hen te helpen bij het vooruit met hun carrière in het overheidsbeleid. Zij kunnen deze vaardigheden gebruiken in banen zoals stedenbouwkundigen, advocaten algemeen belang, de overheid en non-profit analisten, consultants, buitenlandse dienst officieren, public affairs ambtenaren, journalisten, agentschap managers openbare of onderzoekers.

Het nemen van online cursussen is een uitstekend alternatief voor de internationale en lokale studenten die willen een universiteit in een locatie die niet gemakkelijk toegankelijk kan zijn bij te wonen. Zo kan deze de flexibiliteit en de mogelijkheid om te werken op eigen tempo hebben. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm. 

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Utica College Online
Utica, Verenigde Staten

Met de online BS in Criminal Justice gespecialiseerd in Cybercriminologie en beleid, zult u ervaring opdoen met de technologieprogramma's en hulpmiddelen die worden gebruikt o ... +

Met de online BS in Criminal Justice gespecialiseerd in Cybercriminologie en beleid, zult u ervaring opdoen met de technologieprogramma's en hulpmiddelen die worden gebruikt om fraude te voorkomen en op te sporen bij persoonlijke transacties, e-commerce en e-business. . -
BSc
Deeltijd
3 jaren
Engels
Online
 

Dillard University
New Orleans, Verenigde Staten
BSc
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus