BACHELORSTUDIES

2 Undergraduate Studies (BSc) in Operations Management 2020

Na het voltooien van de middelbare school, veel studenten blijven hun opleiding in een BSc programma. Een BSc is een Bachelor of Science, en is een uitstekende optie voor studenten die zich willen richten op de praktische en technische aspecten van hun velden.

Wat is een BSc in Operations Management? Het is een graad die zich richt op het gebruik van gegevens, wiskunde en statistiek om efficiënt beheer van een bedrijf. Mogelijke onderwerpen van studie omvatten management principes, accounting, relationele databases, technisch schrijven, marketing en veiligheid en gezondheid. Finance cursussen kunnen financiële wiskunde, investeringen analyse en business simulatie. Sommige programma's op te nemen berekenen cursussen, waaronder codering, database-systemen en business IT.

Er zijn vele redenen om een ​​BSc in Operations Management streven. De mogelijkheid van het gebruik van wiskunde doeltreffendheid wordt waardevol in een aantal industrieën.De financiële vaardigheden oogstte zijn van toepassing op zowel persoonlijke als zakelijke financiën. De mate is een voorwaarde voor veel werkgelegenheid.

Een bachelor's degree kan van drie tot vijf jaar in beslag, en de kosten zullen variëren afhankelijk van de lengte van het programma en de instelling waar de student kiest om te studeren. Aankomende studenten moeten rechtstreeks contact opnemen met de instelling om te bepalen of het programma en de kosten zijn een goede pasvorm voor hun behoeften en doelen.

Een professional met deze graad heeft een aantal carrièremogelijkheden in verschillende gebieden. De industrie is de grootste werkgever van de operations managers, maar afgestudeerden kunnen ook werken bij de overheid, onderwijs, transport, wetenschap of het leger te vinden. De meeste banen met zich meebrengen het toezicht op een specifiek aspect van het bedrijfsleven, inclusief inventaris, kwaliteitscontrole of de supply chain. Operations managers kunnen ook worden belast met de inkoop, productie en logistiek.Voor studenten die geïnteresseerd zijn in verder naar een master's degree of promoveert, nog meer mogelijkheden beschikbaar zijn.

Operations management is een groeiende veld met programma's over de hele wereld. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

2 Resultaten in Operations Management Filter

BSc (Hons) in financiën, operationeel onderzoek, management en statistiek

University of York
BSc
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Ontwikkel je wiskundige en statistische vaardigheden en bereid je voor op een carrière in kwantitatieve bedrijfsanalyse. Verkrijg een diepgaande kennis van de context waarin b ...

Lees meer

Bas in operations management

Oakland City University
BSc
<
120 uur
Engels
Online

Creëer mogelijkheden en spelen een onmisbare rol in een organisatie met een online graad in Operations Management uit Oakland City University. In een tijd waarin zakelijke en ...

Lees meer