Bachelor of Science in Pakistan

Beste Bachelor of Science Programma's in Pakistan 2018

Master

Studenten in een universiteit kan een BSc of Bachelor of Science na te streven. Dit is een populaire undergraduate opleiding die u kunnen helpen studenten waardevolle vaardigheden voor de werkplek of aanvullende educatieve bezigheden.

 

Pakistan, officieel de Islamitische Republiek Pakistan, is een soeverein land in Zuid-Aziƫ. Met een bevolking van meer dan 180 miljoen mensen, het is de zesde meest bevolkte land ter wereld.

Bachelors of Science (BSc's) in Pakistan

Lees meer

Bachelor Of Media Studies

Riphah International University
Campus Voltijd 4 jaar April 2019 Pakistan Islamabad Lahore Faisalabad Rawalpindi +3 more

Deze cursus is gebaseerd op de gedachte dat de studenten zal worden geprofiteerd in toenemende mate als ze bezig met functionaliteit, samen met de theoretische aspecten. Het programma zal de studenten in staat om te verkennen en het verwerven van een brede kennis van de media en de interdisciplinaire vooruitzichten. [+]

Deze cursus is gebaseerd op de gedachte dat de studenten zal worden geprofiteerd in toenemende mate als ze bezig met functionaliteit, samen met de theoretische aspecten. Het programma zal de studenten in staat om te verkennen en het verwerven van een brede kennis van de media en de interdisciplinaire vooruitzichten. Het curriculum zal de basis van het idee ontwikkeling, script schrijven, visuele communicatie, cinematografie en andere productie-vaardigheden aanzetten. Het stelt studenten in staat om deze vaardigheden professioneel op diverse videoprojecten.

Het programma is ontworpen om ook machtigen studenten vertrouwd te maken met de werking van de televisie-industrie te zijn, in een breed scala van interconnect disciplines vormen narratieve fictie, nieuws en actualiteitenprogramma aan drama en documentaire productie. De studenten leren panel vaardigheden, en hoe de verschillende tv-programma's met behulp van de vaardigheden van de productie en de richting te produceren. VELGEN wordt opgericht en door de industrie onderschreven, zijn wij in staat om de kwaliteit en de eerste hand kennis te geven over alle praktische en theoretische kader van de productie en regie. VELGEN faculteit bestaat uit zeer ervaren instructeurs en praktijk van het bedrijfsleven. Het programma van de studie bestaat uit lezingen, workshops en seminars, en excursies.... [-]