close

Filters

Resultaten weergeven

BSc's in Pastorale zorg 2021

Het voltooien van een Bachelor of Science programma is een top doel voor veel geleerden en velen brengen hun middelbaar onderwijs carrière gericht op dit doel. Deze prestatie geeft een niveau van expertise in hun gekozen gebied van studie en kan leiden tot nieuwe carrièremogelijkheden. Bovendien kan een BSc de eerste stap naar een hogere opleiding zijn. Wat is een BSc in Pastoral Care? Een BSc… Meer informatie

Het voltooien van een Bachelor of Science programma is een top doel voor veel geleerden en velen brengen hun middelbaar onderwijs carrière gericht op dit doel. Deze prestatie geeft een niveau van expertise in hun gekozen gebied van studie en kan leiden tot nieuwe carrièremogelijkheden. Bovendien kan een BSc de eerste stap naar een hogere opleiding zijn.

Wat is een BSc in Pastoral Care? Een BSc in Pastoral Care is een programma voor het hoger onderwijs is ontworpen voor studenten opgeroepen om plaatselijke kerk leiderschap en ministeries. Door middel van deze opleidingen, studenten voor te bereiden om effectief te dienen als voorgangers van de lokale plaatsen van aanbidding en het creëren van een basis voor de ontwikkeling van verdere ministeriële vaardigheden. Cursussen richt zich op de prestaties van belangrijke ceremonies, zoals begrafenissen, bruiloften en doopfeesten, de interpretatie van de Schrift, knutselen boeiend preken en hoe positieve relaties binnen een gemeente te bevorderen.

Geleerden kiezen om een ​​BSc in de Pastorale Zorg streven om verschillende redenen, maar voor velen is het een combinatie van wordt geroepen om kleine of lokale ministeries, evenals de wens om een ​​educatieve stichting in de juiste gemeente te beheersen.

De kosten van een pastorale zorg programma varieert afhankelijk van de instelling en de duur van de cursus. Veel studenten zijn in staat om kosten te besparen door een combinatie van online en in-persoon instructie.

Studenten die een bachelor af te ronden in het pastoraat vinden meestal in kleine of lokale ministeries als secundaire of jeugdpredikanten. Echter, sommige zijn in staat om hogere posities veilig te stellen binnen de ministeries. Wetenschappers kunnen er ook voor kiezen om te werken met grotere gemeenten in meer gespecialiseerde of algemene capaciteiten. Studenten zullen een sterk begrip van religieuze teksten en hoe om effectief te werken binnen een gemeenschap te ontwikkelen, zodat ze zijn voorbereid op een verscheidenheid van kerkelijke posities.

Online instructie is een fantastische mogelijkheid voor studenten die in afgelegen gebieden of mensen die willen internationale programma's te zoeken. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Boyce College
Louisville , Verenigde Staten

Onze faculteit was of is momenteel aanbidder van pastors, ze hebben de pastorale ervaring en harten die nodig zijn om hun studenten zowel ministerieel als academisch te herder ... +

Onze faculteit was of is momenteel aanbidder van pastors, ze hebben de pastorale ervaring en harten die nodig zijn om hun studenten zowel ministerieel als academisch te herderden. Het evangelie is de focus op elk gebied van deze graad. Al onze lessen, diensten en training zijn gericht op Christus. -
BSc
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op