BACHELORSTUDIES

4 BSc Opleidingen in Petroleumtechniek 2020

Een Bachelor of Science is een van de undergraduate opleidingen. Zoals blijkt uit de naam, het programma vereist dat u een aantal wetenschap gerelateerde cursussen. Zodra u een bachelor's degree te beveiligen, je bent vrij om een ​​graduate-level diploma voort te zetten of de arbeidsmarkt betreden.

Wat is een BSc in Petroleum Engineering? Petroleum ingenieurs hebben veel verantwoordelijkheden binnen hun vakgebied. Zij controleren de ontwikkeling van olie en gas putten, ontwerp installaties voor de behandeling, en beheren van een verscheidenheid aan technologieën. Het curriculum voor een petroleum engineering programma is vrij uitgebreid, en de studenten wordt verwacht dat bepaalde doelstellingen te beheersen vóór de ontvangst van hun diploma. Sommige van de cursussen in het programma zijn de chemie, geologie, reservoir engineering en technische natuurkunde. Nadat u het programma te voltooien, moet je een grondige kennis van petroleum systemen en verschillende technische principes.

Petroleum ingenieurs zijn in hoge vraag in de hele wereld.Energie zal altijd een belangrijk deel van het leven van mensen zijn. Ze nodig hebben om hun huizen en hun voertuigen aan te drijven. Als een petroleum engineer, je burgers toegang tot een van de belangrijkste middelen. Het werk dat je doet is van essentieel belang voor het behoud van de hedendaagse samenleving.

Een bachelor's degree duurt ongeveer vier jaar in beslag, afhankelijk van de school u bijwonen. Collegegeld en vergoedingen variëren van school tot school.

In de olie- en gasindustrie, aardolie ingenieurs hebben een aantal belangrijke taken. Zij ontwerpen putten, beheren boorapparatuur, en nieuwe technologieën te ontwikkelen. Deze professionals zijn onmisbare onderdelen van hun bedrijf. Veel werkgevers willen graag mensen met een achtergrond in petroleum engineering huren. In de afgelopen jaren zijn een aantal nieuwe functies ontstaan ​​die inspelen op de talenten van aardolie ingenieurs. Sommige van deze banen omvatten ondergrondse afval, vervuiling opruimen, en hydrologie.Er is geen tekort aan carrièremogelijkheden voor petroleum ingenieurs.

Scholen over de hele wereld hebben programma's in petroleum engineering en online cursussen zijn ook beschikbaar. Zoek voor u hieronder en contact te programmeren rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

4 Resultaten in Petroleumtechniek Filter

BSc (Hons) in petroleum en gastechnologie

The British University in Egypt
BSc
sep 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
31 jul 2020
Engels
Campus

De missie van Petroleum and Natural Gas Engineering Department is om studenten op te leiden voor de uitoefening van hun beroep in boor-, productie- en reservoirtechniekonderwe ...

Lees meer

Bachelor of Science in petroleum en aardgas engineering

Saint Francis University
BSc
24 aug 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Ons Petroleum and Natural Gas Engineering (PNGE) -programma is een rigoureus engineeringprogramma versterkt door een basis voor milieubeheer. Als katholieke Franciscanen hecht ...

Lees meer

Bs in petroleum engineering

American University of Ras al Khaimah
BSc
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Energie is een belangrijke component in de moderne beschaving. Sinds het boren van de eerste commerciële oliebron in 1858, hebben petroleum ingenieurs en technici geoscientist ...

Lees meer

BSc in Petroleum Engineering

Montanuniversitaet Leoben
BSc
okt 2020
<
7 semesters
Campus

Een uitgebreid assortiment van het onderwijs vergemakkelijkt verschillende gebieden van de activiteiten voor afgestudeerden. Ze kunnen werken als ingenieurs op booreilanden.

Lees meer