close

Filters

Resultaten weergeven

Undergraduate Studies (BSc) in Scheepvaartmanagement 2021

Een bachelor's degree is een drie tot vijf jaar post-secundair programma dat haar studenten voorbereidt op een carrière in hun interessegebied. Veel studenten kiezen voor een BSc of Bachelor of Science, dat de praktische en technische aspecten van de gekozen domeinnaam benadrukt streven. Wat is een BSc in Shipping Management? Dit programma past de principes van een effectieve bedrijfsvoerin… Meer informatie

Een bachelor's degree is een drie tot vijf jaar post-secundair programma dat haar studenten voorbereidt op een carrière in hun interessegebied. Veel studenten kiezen voor een BSc of Bachelor of Science, dat de praktische en technische aspecten van de gekozen domeinnaam benadrukt streven.

Wat is een BSc in Shipping Management? Dit programma past de principes van een effectieve bedrijfsvoering op het gebied van de scheepvaart, of het vervoer van goederen. Een scheepvaart manager is verantwoordelijk voor de scheepvaart en het ontvangen van goederen voor bedrijven, groothandels, retailers en fabrikanten. Naast algemene business management cursussen zoals boekhouding, communicatie en financiën, kunnen lessen ook onderwerpen die specifiek zijn voor de scheepvaart management, met inbegrip van traffic engineering, transport logistiek, supply chain management en geavanceerde vrachtvervoer.

Deze graad benadrukt kritisch denken vaardigheden en treinen studenten om de efficiëntie met economie te maximaliseren.Terwijl een diploma is niet vereist voor sommige entry-level posities, kan afgestudeerden van een scheepvaart management programma hogere salarissen en vooraf sneller krijgen van de corporate ladder.

Aankomende studenten moeten onderzoeksprogramma's op een aantal universiteiten om een ​​die het beste aansluit bij hun behoeften, doelen en budget te vinden. De kosten van deze mate zal variëren afhankelijk van de gekozen instelling en het aantal jaren dat het duurt om het programma te voltooien.

Binnen het gebied van de scheepvaart het management zijn er vele specialiteiten. Afgestudeerden kunnen werken in het transport, distributie of opslag. Zij kunnen inkoop, operations, voorraadbeheer, logistiek of inkoop beheren. Taken kunnen omvatten het onderzoeken inventarisatie voor de nauwkeurigheid en de kwaliteit voorafgaand aan de scheepvaart, de authenticatie van de inhoud van de ontvangen pakketten, de planning en de uitvoering van de scheepvaart dienstregelingen, en het gebruik van informatietechnologie om voorraden te beheren.Zij kunnen personeel en materiële goederen te beheren, te trainen nieuwe medewerkers, ondergeschikte werknemers te controleren en toezicht houden op de veiligheid van programma's.

Shipping Management is een groeiende veld met tal van mogelijkheden. Deze graad wordt aangeboden door een aantal universiteiten over de hele wereld. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
The American College of Greece
Athene , Griekenland

De BSc (Hons) Shipping Management is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van uitgebreide inzicht in de scheepvaart en het beheer van de scheepvaar ... +

De BSc (Hons) Shipping Management is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van uitgebreide inzicht in de scheepvaart en het beheer van de scheepvaart. Het programma biedt studenten een solide basis en diepgaande kennis van de scheepvaartsector. Op hetzelfde moment, het biedt studenten met een set van vaardigheden en tools die hen in staat stellen om snel aan te passen en te gedijen in elke omgeving. -
BSc
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op