close

Filters

Resultaten weergeven

Undergraduate Studies (BSc) in Service Design 2021

Een bachelor's degree is een populair pad van de studie na zijn afstuderen aan de middelbare school. Een BSc (Bachelor of Science) kunnen worden verdiend in verschillende vakgebieden, waaronder, maar niet beperkt tot, die met betrekking tot de biologische en sociale wetenschappen. Je kunt je afvragen, wat is een BSc in Service Design? Deze opleiding is bedoeld om studenten te leren de versch… Meer informatie

Een bachelor's degree is een populair pad van de studie na zijn afstuderen aan de middelbare school. Een BSc (Bachelor of Science) kunnen worden verdiend in verschillende vakgebieden, waaronder, maar niet beperkt tot, die met betrekking tot de biologische en sociale wetenschappen.

Je kunt je afvragen, wat is een BSc in Service Design? Deze opleiding is bedoeld om studenten te leren de verschillende aspecten van de commerciële kunst en design. Curriculum focus vaak op het maken van ontwerpen gebaseerd off van marktonderzoek, strategische planning, art direction, en het gedrag van de consument. Terwijl elk programma zal variëren, kunnen lessen aangeboden omvatten basic engineering, multimedia entertainment studies, product design, communicatie en grafische vormgeving.

Werken in de richting van een Bachelor in Service Design is gunstig in een verscheidenheid van manieren. Studenten leren hoe om beslissingen snel en op een creatieve manier te maken. De mate bereidt studenten ook voor een aantal van loopbanen in verschillende gebieden, afhankelijk van hun interesses en professionele doelen.

Als je graag een service design mate streven er programma aangeboden over de hele wereld. De kosten in verband met het behalen van een diploma kan nogal een beetje variëren afhankelijk van de lengte van het programma, waar de school is gevestigd, en andere eisen. Neem contact op met uw top picks om uit te vinden wat er financieel verwacht.

Een service design graad bereidt afgestudeerden voor een verscheidenheid van banen, vaak op het gebied van reclame, kunst, marketing en business. De artistieke en creatieve vaardigheden die worden ontwikkeld set individuen voor succes in de carrière posities zoals art directors, reclame ontwerpers en kunstenaars. De analytische vaardigheden geleerd kan ook een basis voor toekomstige zakelijke of marketing executives.

Nu is het tijd om te beginnen op zoek naar de perfecte service design programma. Elke instelling heeft een uniek curriculum, dus het is een goed idee om onze uitgebreide database gebruiken om onderzoek en vergelijken een aantal opties.Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
German University of Technology in Oman
muskaatdruif , Oman

De toeristenindustrie is momenteel een van de grootste dienstverlenende industrieën ter wereld; ongeveer 10% van de wereldbevolking in dienst heeft en bijdraagt aan ongeveer 6 ... +

De toeristenindustrie is momenteel een van de grootste dienstverlenende industrieën ter wereld; ongeveer 10% van de wereldbevolking in dienst heeft en bijdraagt aan ongeveer 6% van de wereldexport. Toerisme deelt de kenmerken van vele internationale dienstverlenende industrieën; voor de Omaanse economie is het echter uniek omdat het de basis biedt voor een levensvatbare economische diversificatie en werkgelegenheidscreatie enerzijds, en het is zeer concurrerend vanwege Oman's unieke toeristisch product anderzijds. Dit programma zal u daarom voorzien van zakelijke kennis en vaardigheden gericht op deze vitale dienstensector. Het programma zal ook toerisme beschouwen via het prisma van duurzaamheid; het leveren van de vaardigheden en de kennis die ervoor kunnen zorgen dat de groei van deze sector niet ten koste gaat van de maatschappij of het milieu, maar deze juist verrijkt. -
BSc
Voltijds
7 semesters
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op