close

Filters

Resultaten weergeven

BSc Opleidingen in Sociale Geografie 2020

Een BSc is een afkorting voor Bachelor of Science. Het is een vierjarige undergraduate-universitaire graad. Deze graad wordt meestal toegekend voor wetenschappelijke velden, maar dat is niet altijd het geval. Wat is een BSc in menselijke geografie? Het gebied van de menselijke geografie richt zich op sociale en gemeenschapsplanning, bevolkingsonderzoek, resource- en milieumanagement, gezondheids… Meer informatie

Een BSc is een afkorting voor Bachelor of Science. Het is een vierjarige undergraduate-universitaire graad. Deze graad wordt meestal toegekend voor wetenschappelijke velden, maar dat is niet altijd het geval.

Wat is een BSc in menselijke geografie? Het gebied van de menselijke geografie richt zich op sociale en gemeenschapsplanning, bevolkingsonderzoek, resource- en milieumanagement, gezondheidszorg, geografische informatiewetenschap en ontwikkeling van overheidsbeleid. Menselijke geografie is een tak van geografie die de patronen en processen bestudeert die de interactie van de mens met het aardoppervlak vormden. Het kijkt naar de gevolgen voor het milieu van de menselijke sociale organisatie.

Vanwege hun vaardigheden op het gebied van creatief denken en het vermogen om morele en ethische kwesties te herkennen, trekken hoogleraren op het gebied van de menselijke geografie soms vacatures aan uit juridische sectoren. Bovendien kan zelfwerkzaamheid studenten in staat stellen om doelen te bereiken op het werk en thuis.

Het behalen van een bachelordiploma is een financiële verplichting. Veel factoren kunnen van invloed zijn op de kosten, waaronder de locatie van de instelling, de kosten van boeken en het studiegebied. Collegegeldinformatie voor elke universiteit waarin je bent geïnteresseerd, moet beschikbaar zijn via het Admissions Office.

Je diploma in menselijke geografie geeft je de mogelijkheid om in verschillende carrièrerichtingen te werken. Je kunt ervoor kiezen om je kennis van menselijke en ecologische activiteiten te combineren om banen te verkennen als stedenbouwkundige, reisagent of tourdirecteur. Internationale assistent en ontwikkelaar kan een andere relevante carrièremogelijkheid zijn. Vrijwilligers worden nog steeds door de Verenigde Staten naar het buitenland gestuurd om menselijke en natuurlijke hulpbronnen te helpen ontwikkelen. Het worden van een Peace Corps Volunteer zou een geweldig gebruik van je nieuwe vaardigheden zijn. Je zou ook een carrière als kaartbibliothecaris kunnen overwegen. De opties zijn enorm en gevarieerd.

De beste manier om een ​​diploma in menselijke geografie te behalen, is via een online programma. Het internet stelt u in staat om te profiteren van programma's die worden aangeboden aan universiteiten over de hele wereld zonder dat u uw leven hoeft te ontwortelen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Groningen
Groningen, Nederlanden

Als je een BSc in Human Geography and Planning wilt behalen (Voorheen: Human Geography & Urban and Regional Planning), dan is Groningen een perfecte keuze. De kracht van h ... +

Als je een BSc in Human Geography and Planning wilt behalen (Voorheen: Human Geography & Urban and Regional Planning), dan is Groningen een perfecte keuze. De kracht van het programma ligt in de combinatie van vijf gebieden: economische geografie, vastgoedstudies, bevolkingsstudies, culturele geografie en planning. Er heerst een open sfeer en het is gemakkelijk om contact op te nemen met andere studenten en docenten. -
BSc
Voltijds
3 jaren
Engels
01 sep 2020
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op