BACHELORSTUDIES

BSc Opleidingen in Sociale Wetenschappen in de Verenigde Los Angeles Verenigde Staten

Studenten in een universiteit kan een BSc of Bachelor of Science na te streven. Dit is een populaire undergraduate opleiding die u kunnen helpen studenten waardevolle vaardigheden voor de werkplek of aanvullende educatieve bezigheden.

 

Cursussen in de sociale wetenschappen bereiden de studenten voor om deel te nemen aan de menselijke samenleving. Door middel van cursussen zoals economie, politieke wetenschap, antropologie, sociologie, geschiedenis en psychologie kunnen studenten beter inzicht krijgen in hoe de wereld om hen heen werkt.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Naast het feit dat de thuisbasis van de legendarische Hollywood, Los Angeles is de tweede grootste stad in de Verenigde Staten en de grootste in de staat Californië. Het is gastheer van de Olympische Spelen twee keer eerder en is verdeeld in 80 wijken en buurten. De stad is de thuisbasis van drie openbare universiteiten en tal van andere instellingen.

Beste Bachelor of Science (BSc) in Sociale Wetenschappen in de Verenigde Los Angeles in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Sociale Wetenschappen, Los Angeles Filter

Bachelor of Science in Internationale Politiek en Overheid

University Bocconi
BSc
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

Deze BSc is het eerste undergraduate-programma dat Bocconi aanbiedt op het gebied van politieke wetenschappen, met een kleine multiculturele klasgroep van geselecteerde, zeer ...

Lees meer