Filter
Bachelor of Science
Noord-Amerika Studievorm: Afstandsonderwijs Tempo: Alles

Beste Afstandsonderwijs BSc Programma's in Speciaal Onderwijs 2019/2020 in Noord-Amerika

Een BSc (Bachelor of Science) is een academische graad die algemene cursussen met gespecialiseerde klassen die studenten met de kennis en vaardigheden te bereiden op een carrière te beginnen combineert. Een zekere mate kan worden verdiend in een verscheidenheid van onderwerpen en neemt gemiddeld vier jaar te voltooien.

 

Speciaal onderwijs richt zich op het bieden van een eerlijk en passend onderwijs aan studenten die het leren of een verstandelijke handicap, fysieke beperkingen, een visuele handicap of ontwikkelingsstoornissen vertragingen. Deze programma's kunnen de professionele opleiding die nodig is om posities op bepaalde scholen krijgen te bieden.  

Terwijl afstandsonderwijs opleidingen hebben vervaldata waaraan moet worden voldaan, is er een fantastische deal op de naleving als wanneer je kunt opdrachten uitvoeren bij het bestuderen van op een afstand. Met de online optie, kan U de discussiegroep als nodig is om weer aan het werk te verlaten en dan lid na het werk, indien nodig. Afstandsonderwijs cursussen kunnen worden genomen in de plaats welke u toegang hebt tot internet. U kunt zelfs lessen voltooien van het internet lounge in een hotel in de hele wereld als je een vakantie nodig heeft.

De Verenigde Staten van Amerika is gelegen op het continent van Noord-Amerika. Het is het derde grootste land van grootte in de wereld. Het heeft een relatief korte geschiedenis in vergelijking met andere wereld naties, heeft een van de wereld 's grootste economieën, en heeft een van de wereld ' s meest diverse bevolkingsgroepen.

Bachelor of Science Programma Afstandsonderwijs in Speciaal Onderwijs in Noord-Amerika

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Speciaal Onderwijs, Noord-Amerika, Afstandsonderwijs

Grand Canyon University

Leer om kinderen te herkennen en te helpen om ontwikkelingsvertragingen te overwinnen met de Bachelor of Science in de vroege kinderopvoeding en de vroegere jeugdopleidin ... [+]

Initial Programme - Leidt naar de initiële lerarenlicentie

Aangeboden door: College of Education

Overzicht

Zet uitzonderlijke kinderen op weg naar succes

Leer om kinderen te herkennen en te helpen om ontwikkelingsvertragingen te overwinnen met de Bachelor of Science in de vroege kinderopvoeding en de vroegere jeugdopleiding. Kan uw passie voor het opleiden van jonge kinderen opleggen terwijl u zich voorbereidt op certificering in de vroege jeugdopleiding, alsook in de vroege jeugdopleiding in landen waar deze laatste van toepassing is.

Aangezien het vermogen om ontwikkelingsvertragingen vroeg in het leven te herkennen is uitgebreid, heeft ook de vraag naar speciaal onderwijs-voorbereide leraren. Bouw je vaardigheden in klas management en pedagogiek en leer strategieën voor familie, gemeenschap en klinische betrokkenheid bij het voldoen aan de behoeften van buitengewone kinderen.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Bachelor of Science (BS) in Elementary Education and Special Education degree aangeboden door Grand Canyon University is bedoeld voor toekomstige leraren die geïnteres ... [+]

De Bachelor of Science (BS) in Elementary Education and Special Education degree aangeboden door Grand Canyon University is bedoeld voor toekomstige leraren die geïnteresseerd zijn in het werken met kinderen met speciale behoeften in de elementaire klasomgeving.

Het duale opleiding omvat cursussen die toekomstige basisdocenten voorbereiden (K-8), evenals cursussen die nodig zijn voor leraren in het buitengewoon onderwijs die werken met lichte tot matige handicaps in de K-12-setting. Zowel pedagogische kennis als speciaal onderwijsspecifieke inhoud vormen het curriculum voor de BS in het basisonderwijs en het buitengewoon onderwijs.

Afgestudeerden van het programma zijn bereid om met studenten met lichte tot matige speciale behoeften te werken door geïndividualiseerde educatieve plannen in te voeren om tegemoet te komen aan de verschillende leer-, gedrags- en sociale behoeften van studenten. Ze krijgen ook een goed afgeronde basisachtergrond in het basisonderwijs.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands