Filter
Bachelor of Science
Verenigde Staten Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Vind Deeltijd Undergraduate Studies in Sport in de Verenigde Staten 2019/2020

Een Bachelor of Science of BSc is een undergraduate opleiding die meestal duurt tussen de drie en vijf jaar. Terwijl ingeschreven op school, hebben de studenten de mogelijkheid om algemene en gespecialiseerde klassen nemen om krediet te verkrijgen voor het afstuderen.

Cursussen en programma's in de sport wetenschap, sport zakelijke of sport fysiotherapie bereiden studenten te coachen, te beheren of steun van een sportorganisatie. Studenten die zich richten op fysieke therapie en training kan ook werken in scholen of voor recreatieve organisaties.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Deeltijd BSc Opleiding in Sport in de Verenigde Staten

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Sport, Verenigde Staten

Salem University

De sporten ... [+]

De sporten

De structuur van professionele en amateursportteams en bestuursorganen;Actuele wet- en regelgeving in sport;Budgettering, marketing en operations management voor sportevenementen, faciliteiten en teams.

Dit programma bevat een hands-on practicum dat u de mogelijkheid biedt om een sportevenement op te zetten en te beheren.

Over het programma

Dit programma bereidt studenten voor op loopbaanpaden en taken als:

Parks and Recreation Worker - Ontwerp en leid recreatieve en recreatieve activiteiten voor vrijwilligersorganisaties en publieke en private organisaties die recreatieve voorzieningen aanbieden.Vergadering, conventie en evenementenplanner - coördineer alle aspecten van evenementen en professionele vergaderingen.Marketing Manager - Plan, direct of coördineer marketingplannen en -programma's om marktkansen te identificeren en te verzilveren.General Manager - Plan, leid en organiseer de activiteiten van een publieke of private sectororganisatie om operationele doelen te bereiken.Cursus formaat... [-]
Verenigde Staten Salem Carmel
Januari 2020
Engels
Deeltijd
4 jaren
Campus
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Full Sail University

De wereld van de sport is altijd een gemeenschappelijke ervaring. Fans vullen zetels in een arena, bijeen te brengen om het spel te kijken, en sport truien van hun favori ... [+]

De wereld van de sport is altijd een gemeenschappelijke ervaring. Fans vullen zetels in een arena, bijeen te brengen om het spel te kijken, en sport truien van hun favoriete team, alles in een poging om verbinding te maken met de atleten - en met elkaar.

Aangezien de technologie is blijven bieden nieuwe en spannende manieren om fans aan te sluiten op het spel, is de behoefte gegroeid om media-savvy marketing professionals die begrijpen hoe de kloof tussen de traditionele sportmarketing en de enorme mogelijkheden die vandaag beschikbaar zijn te overbruggen.

Full Sail's Sports Marketing & Media Bachelor of Science opleiding is ontworpen om dat soort werkende professional te creëren. Als student aan dit programma, leert u hoe de principes van marketing specifiek betrekking hebben op de sport-industrie, met inbegrip van cursussen zoals Global Sports Marketing Strategies, Sport Sales en Sponsoring, Sport Marketing Research en sportrecht en contracten.... [-]

Verenigde Staten Winter Park
Januari 2020
Engels
Deeltijd
20 - 29 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands