BACHELORSTUDIES

3 Bachelors of Science in Stedelijke Ontwikkeling 2020/2021

Een Bachelor of Science kan heel gunstig zijn voor een aantal verschillende mensen. Voor degenen die net zijn intrede op de arbeidsmarkt, kan het helpen om een ​​voorsprong op de concurrentie te plaatsen. Personen die al in hun loopbaan zijn gevestigd kunnen nastreven van hun bachelor's om hen te helpen te bevorderen binnen hun vakgebied. Ongeacht het pad, een bachelor's kan helpen individuen komen waar ze willen gaan.

Wat is een BSc in de stedelijke ontwikkeling? Het is een mate dat individuen bereidt zich voor management posities over verschillende ontwikkelingsprojecten. Studenten leren niet alleen en master zelfstandig management principes, beleid en procedures, maar ze ook een goed begrip van de sociaal-economische trends en praktijken te krijgen. Na het invullen van dit programma, afgestudeerden bereid zijn om verschillende bouw- en ontwikkelingsprojecten zowel lokaal als over de hele wereld te beheren.

Met het brede toepassingsgebied van deze opleiding, studenten krijgen een multi-disciplinaire ervaring.Hierdoor worden ze goed geïnformeerd over diverse managementaspecten, waardoor ze veelzijdig werknemers. Dit kan zeer aantrekkelijk voor het inhuren van bedrijven.

Er is geen set kosten voor een BSc in de stedelijke ontwikkeling. Verschillende factoren dragen bij aan de prijs. Of de student studies in persoon of online, de locatie van de school en de gemiddelde kosten van deelname van alle wegen in de kosten van elke leerling te bepalen.

Met deze mate, zijn er verschillende mogelijkheden loopbaan. De meeste afgestudeerden kiezen voor een bepaalde vorm van leidinggevende functie na te streven, of het nu in de bouw, logistiek of people management. Met de economische opleiding, sommige individuen venture in de financiële arena. Degenen met een talent voor ondernemerschap kunnen overwegen het openen van hun eigen management bedrijf of dienen als een aannemer om verschillende bedrijven. Met een dergelijke veelzijdige graden, zijn er een aantal verschillende goed betaalde opties te overwegen.

Er zijn een aantal van de kwaliteit van de stedelijke ontwikkeling bacheloropleidingen 's voor één uit te kiezen. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

3 Resultaten in Stedelijke Ontwikkeling Filter

Bacheloropleiding in duurzame stedelijke ontwikkeling - technologie

Tampere University
BSc
aug 2021
<
Voltijds
<
3 jaren
21 jan 2021
Engels
Campus

Steden zijn inspirerende arena's voor zaken, cultuur en het dagelijks leven. Ze staan echter voor complexe uitdagingen die verband houden met het milieu en het welzijn van ind ...

Lees meer

Dillard University
BSc
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Missie

Lees meer

BSc (Hons) / Diploma / HNC huisvestingsstudies

Cardiff Metropolitan University
BSc
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;3 jaren
Engels
Campus

Door overleg met het Chartered Institute of Housing (CIH), studenten en werkgevers, zijn de undergraduate housing courses van Cardiff Met ontworpen om de eisen van de sector t ...

Lees meer