BACHELORSTUDIES

Bachelors of Science (BSc's) in Stedelijke Planning 2020/2021

Een Bachelor of Science (BSc) kan heel nuttig zijn voor verschillende individuen. Of u nu net betreden van de arbeidsmarkt of op zoek bent om verder te gaan in uw huidige gebied, geavanceerde onderwijs kan helpen om u een voorsprong op de concurrentie te zetten. In de huidige competitieve arbeidsmarkt, is het belangrijk om alle van de hefboomwerking kunt krijgen.

Sommigen zullen zich afvragen, "Wat is een BSc in Urban Planning?" Het is een mate die mensen om te gaan met het beheer van kwesties in verband met veranderingen in de natuurlijke en gebouwde omgeving bereidt. Studies zijn vooral gericht op stedelijke en sociale kwesties, samen met gemeenschappelijke zakelijke procedures en management praktijken. Na het afronden van het programma, worden de studenten uitgerust om milieuproblemen te behandelen, zowel in eigen land als wereldwijd.

Dankzij de krachtige sociale en managementaspecten kan deze mate worden toegepast op een aantal verschillende gebieden en disciplines.Dit maakt de afgestudeerde zeer veelzijdig, veelzijdig, en in staat om opdrachten te voltooien onder een aantal verschillende banen. Dit kan zeer aantrekkelijk voor sommige bedrijven.

Er is niet een set kosten voor een BSc in Urban Planning. Er zijn een paar verschillende factoren die spelen in de kosten. De locatie van de school, de gemiddelde kosten van deelname, en of je studie op de campus of online alles draagt ​​bij aan de prijs.

Er zijn een aantal verschillende carrièremogelijkheden met deze mate. Met een focus op sociale disciplines en beheer, kunnen mensen gemakkelijk overgang naar de menselijke hulpbronnen rollen, evenals een aantal verschillende mensen managementfuncties. Afgestudeerden kunnen verwachten om te werken in zowel de private of publieke sector. Met dit diploma kan men zich verheugen op het aangaan van een lage tot mid-managementfunctie.

Als u geïnteresseerd bent in het maken van een verschil in uw gemeenschap of de hele wereld zijn, kan een BSc in Urban Planning geschikt voor u.Om te beginnen, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

1 Resultaten in Stedelijke Planning Filter

Bsc in de architectuur, stedenbouw en de bouw wetenschappen

Eindhoven University of Technology
BSc
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

Kijk om je heen, in het huis of buurt waar u woont of de school u bijwonen. Uw omgeving wordt grotendeels bepaald door de architectuur en de (civiele) techniek.

Lees meer