BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (BSc) in Stedenbouw 2020/2021

Veel mensen kiezen voor een Bachelor of Science, of BSc voort te zetten, na zijn afstuderen van de middelbare school als een methode van het verbreden van hun kansen op de arbeidsmarkt en het versterken van hun salarissen. De meeste BSc programma's worden binnen drie tot vijf jaar voltooid en onder nauwlettend en studie van een specifiek gebied.

Precies wat is een BSc in Urban Design? Deze uitgebreide opleiding wordt vaak voltooid binnen een gemiddelde van vier jaar, en is bedoeld voor mensen die op zoek te belonen carrière te vestigen in de architectuur, landschapsarchitectuur, of de stad en de stedelijke planning en ontwikkeling. Studenten in deze programma's te bestuderen doorgaans onderwerpen als de economische en maatschappelijke ontwikkeling, stadsplanning, vervoer planning, woningbouw, en monumentenzorg, onder andere gebieden.

Graad houders Bachelor's maken vaak meer geld dan anderen in hun vakgebied, zonder graden, of met minder graden.Ze zijn over het algemeen ook meer inzetbaar en vinden het makkelijker om werk te vinden in een verscheidenheid van globale instellingen dan die zonder graden.

Door variatie op basis van factoren zoals koers populariteit en het prestige van de school te bieden elk programma collegegeld kosten voor opleidingen stedenbouw variëren aanzienlijk. Aankomende studenten worden gevraagd om contact op met de opnames kantoren van de scholen die zij overwegen voor pertinente collegegeld informatie.

Degenen die daadwerkelijk verdienen een Bachelor of Science in Urban Design zijn voorbereid voor een verscheidenheid van rollen, met inbegrip van velen binnen de overheid, de politiek en de publieke sector. Een aantal afgestudeerden van de Bachelor of Science in de Stedenbouw programma's gaan om ambtenaren, stedenbouwkundigen of managers, historische preservationists of de gemeenschap ontwikkelaars geworden.Nog anderen kiezen om graden hun bachelor als de stichting die nodig zijn om een ​​nog hogere wetenschappelijke benaming na te streven, en ga aan de slag in de richting van een master's degree in de stedelijke planning, stadsplanning of een soortgelijk veld.

Tal van onderwijs en carrièremogelijkheden in overvloed voor mensen met een interesse in de stedelijke planning en ontwikkeling. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

1 Resultaten in Stedenbouw Filter

Bachelor of Science in de architectuur

MEF University
BSc
<
Voltijds
<
8 semesters
Engels
Campus

Ons programma benadrukt de verantwoordelijkheid van architecten voor hun impact op het milieu. Onze afgestudeerden zullen bijdragen aan een nieuw begrip van design op basis va ...

Lees meer