BACHELORSTUDIES

2 BSc's in Strategie 2020

Veel mensen over de hele wereld streven naar een Bachelor of Science, of BSc, om hun vooruitzichten op werk te versterken en uiteindelijk verdienen een hoger salaris. Een van de twee graden meest voorkomende bachelor's (de andere is de Bachelor of Arts), de Bachelor of Science aanwijzing algemeen duurt ongeveer vier jaar te bereiken.

Precies wat is een BSc in strategie? Dit programma voorziet de deelnemers met de tools die ze nodig hebben om een ​​succesvolle en winstgevende carrière te vestigen in het management of leidinggevende capaciteiten. Hoewel enige variatie in het curriculum de programma's is te verwachten, de meeste Bachelor of Science in de strategie programma's te betrekken intensieve studie van gebieden zoals organisatorische activiteiten, strategische planning, financiële prognoses, uitvoeringsbesluit en communicatie als zij betrekking hebben op de moderne, wereldwijde zakelijke markt.

Veel mensen die een BSc te zoeken in Strategy doen als een middel om hun kansen op werk en het maken van meer geld.Anderen doen dat met de bedoeling uiteindelijk verkrijgen van een master's degree of een doctoraat aanduiding of met de hoop van een dag lesgeven strategie of een vergelijkbaar onderwerp op het collegiale niveau.

Collegegeld kosten voor de Bachelor of Science in de strategie programma's fluctueren op basis van variabelen zoals welk land de cursus wordt aangeboden door en hoe populair het specifieke programma is. Die overweegt moeten contact opnemen met de opnames kantoor van elke school voor nauwkeurige informatie over de inschrijving.

Veel afgestudeerden van de opleidingen bachelor strategie vast te stellen een loopbaan die zich richten op de strategische planning en ontwikkeling binnen een bedrijfsomgeving. Veel werk als strategische planners voor grote bedrijven over de hele wereld; anderen veronderstellen rollen die leverancier relaties, strategie implantatie of supply chain management te benadrukken. Afgestudeerden kunnen management consultants, corporate trainers of business development professionals geworden.Degree ontvangers Sommige bachelor's terug naar de klas in de uitoefening van een master's degree.

Veel online en on-campus academische mogelijkheden bestaan ​​voor diegenen die een carrière in de strategie of corporate planning, en ze kunnen worden onderzocht door middel van onze database. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

2 Resultaten in Strategie Filter

A-STATE Queretaro
BSc
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Media Schrijven 3 80% of hoger Twee jaar voltooid in een Engelstalig land en afgestudeerd High School Graduate uit de VS, het Verenigd Koninkrijk, Canada (behalve Quebec), Aus ...

Lees meer

Bsc in de internationale betrekkingen en strategische studies

Igbinedion University, Okada
BSc
mrt 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Het programma is ook gericht op het produceren van afgestudeerden die begrijpen, te waarderen en te begrijpen de brandende kwesties in Internationale Betrekkingen en kan profe ...

Lees meer