Filter
Bachelor of Science
Taiwan Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Bachelor of Science Programma's in Taiwan 2019

Een BSc betekent Bachelor of Science, en het is een undergraduate academische graad. Afhankelijk van het specifieke programma, kan de student die een BSc verdienen kiezen in een carrière aan te gaan of voort te zetten hun opleiding en verdien een geavanceerde graad.

Taiwan (Traditioneel Chinees: 台湾 of 台湾, Vereenvoudigd Chinees: 台湾 TAI WAN) is een volk, dat is de thuisbasis van meer dan 23 miljoen mensen en is een van de meest dichtbevolkte plaatsen in de wereld. De meest prestigieuze universiteit is National Taiwan University.

BSc Opleidingen in Taiwan

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Ming Chuan University

Applied Computing-programma (AC) is het eerste IT-programma in Taiwan dat gedurende vier jaar volledig in het Engels wordt uitgevoerd. Het werd opgericht in 2003. AC is e ... [+]

Applied Computing-programma van International College werd opgericht in 2003. In lijn met wereldwijde trends, anders dan andere IT-afdelingen in Taiwan, worden alle cursussen volledig vier keer in het Engels gegeven. Onze studenten komen niet alleen uit Taiwan, maar ook uit verschillende landen over de hele wereld. Het programma gebruikt ACM IT 2008 en IS 2010 als referentiearchitectuur om het cursusraamwerk te ontwerpen om te voldoen aan de bloeiende ontwikkeling van de IT-industrie.

Ontwikkelingen / prestaties

Applied Computing-programma (AC) is het eerste IT-programma in Taiwan dat gedurende vier jaar volledig in het Engels wordt uitgevoerd. Het werd opgericht in 2003. AC is een geglobaliseerd programma met betrekking tot de cursusinhoud, bronnen van docenten, stage-instellingen en toekomstige banen. De doelen van het programma zijn duidelijk gedefinieerd. Alle leraren zijn professioneel en enthousiast. Het lesmateriaal is aangepast voor studenten. Het programma geeft om zowel technologie, apparatuur als culturen. De prestaties van de afgestudeerden in de industrie waren uitstekend en werden zeer geprezen. De kenmerken van dit programma zijn hieronder samengevat:... [-]

Taiwan Taoyuan
September 2019
4 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands