Bachelor of Science Programma in Toegepaste Scheikunde Europa

Beste BSc Programma's in Toegepaste Scheikunde Europa 2019

Een BSc betekent Bachelor of Science, en het is een undergraduate academische graad. Afhankelijk van het specifieke programma, kan de student die een BSc verdienen kiezen in een carrière aan te gaan of voort te zetten hun opleiding en verdien een geavanceerde graad.

In totaal zijn er meer dan 4000 instellingen voor hoger onderwijs in Europa en biedt een breed scala aan cursussen op bachelor, master en doctoraat niveau. Met meer en meer van deze organisaties die Engels als de taal van het onderwijs voor ten minste een deel van hun opleidingen, universiteiten in Europa zijn nu van betere kwaliteit dan ooit tevoren. Universiteiten in Europa bieden een vriendelijk welkom aan buitenlandse studenten en een cursus van kennis die beantwoordt aan hun beroep nodig heeft in de hedendaagse mondiale vraag te geven.

Bachelor of Science (BSc) in Toegepaste Scheikunde Europa

Lees meer

Bachelor toegepaste scheikunde

IMC University of Applied Sciences Krems
Campus Voltijd 6 semesters September 2019 Oostenrijk Krems an der Donau

De bacheloropleiding Applied Chemistry bereidt studenten voor op de uitdagingen van industrie 4.0 in de chemische industrie. [+]

Perfekt-vaardigheden voor de hedendaagse chemische industrie

Zie je recycling van afval en hergebruik als belangrijke zaken? Misschien bent u geïnteresseerd in het ontwikkelen van nieuwe werkzame stoffen in de farmaceutische industrie? Snelle technologische vooruitgang en de opkomst van Industry 4.0 betekenen dat de professionals in de chemische industrie van vandaag extra vaardigheden nodig hebben. Een diepgaande kennis van chemie is nog steeds essentieel, maar werkgevers verwachten ook expertise in procesanalyse en procesbeheer vanwege de bredere toepassing van genetwerkte IT-systemen.

Inhoud van de cursusGrondbeginselen van de natuurwetenschappenSpecialisatie in de chemieMethoden, hulpmiddelen en industrie ToepassingPraktische trainingKeuzevakken: instrumentele analyse en chemometrie / organische en farmaceutische chemieIn een oogopslagDuur: 3 jaar / 6 semestersFormaat: voltijdsVoertaal: EngelsAcademische graad: Bachelor of Science in Engineering (BSc)Inname: jaarlijks, elk jaar in septemberStudiekosten: per semester € 363,36 voor EU / EER-burgers, € 4900 voor niet-EU / EER-burgers... [-]