close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelors of Science in Toxicologie 2021

Over het algemeen die tussen de drie en vijf jaar in beslag, een Bachelor of Science, of BSc, is een populaire optie voor de huidige studenten uit het hoger onderwijs. Deze graad geeft studenten de mogelijkheid om hun begrip van een gekozen gebied, zoals geneeskunde of toxicologie te verbeteren. Precies wat is een BSc in Toxicology? Dit is een deelgebied van de geneeskunde die het leren hoe bepa… Meer informatie

Over het algemeen die tussen de drie en vijf jaar in beslag, een Bachelor of Science, of BSc, is een populaire optie voor de huidige studenten uit het hoger onderwijs. Deze graad geeft studenten de mogelijkheid om hun begrip van een gekozen gebied, zoals geneeskunde of toxicologie te verbeteren.

Precies wat is een BSc in Toxicology? Dit is een deelgebied van de geneeskunde die het leren hoe bepaalde chemische stoffen slecht kan invloed hebben op levende organismen betreft. Dit omvat meestal geïdentificeerd en behandelingen voor vergiften en vergiften, evenals de studie van carcinogenen en andere schadelijke stoffen. In sommige gevallen kan ook toxicologie worden onderzocht in niet-humane organismen, zoals dieren, planten of bacteriën. Studenten leren vaak over factoren zoals de dosering, het milieu bijdragen, en de risico's in geval van blootstelling aan toxische stoffen.

Degenen die leren over dit onderwerp krijgen vaak waardevolle kennis en vaardigheden die hen kan helpen, zowel in het leven en gedurende de carrière.Veel cursussen kunnen leren over het maken van gevaarlijke stoffen te vermijden en welke behandelingen kan helpen verlichten van hun schade. Studenten kunnen ook vinden dat deze kwalificaties maken ze competitief als ze werk zoeken na het afstuderen.

Studenten moeten zich ervan bewust dat de uiteindelijke prijs van een BSc graad kan afhangen van veel verschillende factoren, variërend van de locatie van een instelling om persoonlijke draagkracht van de student om financiële hulp te gebruiken. Het is belangrijk dat financiële onderzoek vóór inschrijving wordt uitgevoerd in een opleiding.

Veel carrières zijn open voor degenen met een diploma in de toxicologie. Studenten kunnen werken in een antigifcentrum of hulpverleners. Ze kunnen ook deelnemen aan regelgevende of bescherming van de consument agentschappen. Veel studenten verdienen deze mate ter voorbereiding van medische of verpleegkundige de school, zodat ze direct kunnen werken met patiënten die lijden aan blootstelling aan chemische stoffen. Sommige afgestudeerden kiezen om opvoeders te zijn.

Klaar om te beginnen?Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Hradec Králové, Faculty of Science
Hradec Kralove, Tsjechië

Toxicologie en analyse van vervuilende stoffen is gericht op het brede spectrum van kennis van de natuurwetenschappen met de nadruk op praktische vaardigheden nuttig zijn voor ... +

Toxicologie en analyse van vervuilende stoffen is gericht op het brede spectrum van kennis van de natuurwetenschappen met de nadruk op praktische vaardigheden nuttig zijn voor toepassingen in laboratoria. Hoofdonderzoek onderwerpen zijn chemie en toxicologie. -
BSc
Voltijds
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op