BACHELORSTUDIES

Bachelors of Science in de Verenigde Kleine steen in de Verenigde Staten 2020/2021

Een BSc of Bachelor of Science is een bachelordiploma die meestal duurt drie tot vijf jaar. Tijdens deze opleiding kunnen studenten leren algemene en gespecialiseerde vaardigheden die nuttig zijn voor de toekomstige opleiding of werk mogelijkheden zijn.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Het Dorp van Lisle is onderdeel van het grotere gebied van Chicago, gelegen in de staat Illinois. Hoog aangeschreven als een van de beste plaatsen om te wonen, het dorp heeft een kleine bevolking van minder dan 23.000 inwoners. Het dorp wordt bediend door vier instellingen voor hoger onderwijs die een groot aantal programma's zoals ondernemerschap en recht te bieden.

Bachelor of Science Programma's in de Verenigde Kleine steen in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Bachelor of Science in de civiele techniek en bouwkunde

University of Arkansas Little Rock
BSc
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Het civiele en bouwtechnische programma richt zich op bouwtechniek, geotechnische engineering, milieutechniek en bouwtechniek. Het programma stelt studenten echter ook bloot a ...

Lees meer

Bachelor of Science in Computer Science

University of Arkansas Little Rock
BSc
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

De afdeling biedt cursussen over een breed scala aan onderwerpen in de informatica, waaronder programmeer- en programmeertalen, datastructuren en algoritmen, assembler, comput ...

Lees meer