BACHELORSTUDIES

BSc's in de Verenigde Des Moines in de Verenigde Staten 2020/2021

Een BSc (Bachelor of Science) is een academische graad die algemene cursussen met gespecialiseerde klassen die studenten met de kennis en vaardigheden te bereiden op een carrière te beginnen combineert. Een zekere mate kan worden verdiend in een verscheidenheid van onderwerpen en neemt gemiddeld vier jaar te voltooien.

 

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Des Moines ligt in Iowa en is bekend als een van de meer bevolkte steden in de staat. Het is ook bekend voor het hebben van een goed ondernemingsklimaat, vooral na door Forbes Magazine uitgeroepen tot "Best Place for Business" in 2010 en 2011.

Bachelor of Science Programma's in de Verenigde Des Moines in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Bachelor in milieuwetenschappen en duurzaamheid

Drake University College of Arts and Sciences
BSc
Engels

Milieuwetenschappen Deze interdisciplinaire wetenschappelijke graad bereidt je voor als onderdeel van een vrije kunsten traditie om de verbanden tussen mensen en hun effecten ...

Lees meer