BACHELORSTUDIES

Deeltijd Bachelors of Science (BSc's) in de Verenigde Irvine het Verenigde Staten 2020

Een BSc betekent Bachelor of Science, en het is een undergraduate academische graad. Afhankelijk van het specifieke programma, kan de student die een BSc verdienen kiezen in een carrière aan te gaan of voort te zetten hun opleiding en verdien een geavanceerde graad.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Irvine stad werd gepland en vastgesteld door de Irvine Company in de jaren 1960. Het is uitgegroeid tot meer dan 200.000 inwoners haven binnen haar grenzen. De stad werd in de top vijf beste plekken om te wonen te danken aan de kwaliteit en scholen die een verscheidenheid aan universiteiten en hogescholen bevatten.

Deeltijd BSc in de Verenigde Irvine in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Bachelor of Science in de informatietechnologie (BSIT)

Westcliff University
BSc
sep 2020
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
48 maanden
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De BSIT (Bachelor of Science in Information Technology) cursus aangeboden door Westcliff University is een interdisciplinair programma dat Pathways biedt voor studenten die ee ...

Lees meer