BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (BSc) in de Verenigde Las Vegas in de Verenigde Staten 2020/2021

Academische instellingen over de hele wereld bieden een BSc of Bachelor of Science. Deze populaire undergraduate degree is nuttig bij het voorbereiden van studenten voor de werkplaats of voor gevorderde opleidingen. De gemiddelde BSc duurt drie tot vijf jaar in beslag.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Meestal aangeduid als "het gokken hoofdstad van de wereld," Las Vegas is de grootste stad in de staat Nevada in termen van bevolking. Het staat bekend om haar bruisende nachtleven en de casino's omschreven als de ideale resort stad. Educatieve mogelijkheden in de stad zijn in overvloed met bijna tien hoger onderwijs instellingen beschikbaar.

Undergraduate Studies (BSc) in de Verenigde Las Vegas in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Bachelor of Science in entertainment engineering en design

University of Nevada, Las Vegas College of Fine Arts
BSc
Engels

Het Entertainment Engineering and Design-programma biedt twee academische paden voor studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van de interdisciplinaire versmelting v ...

Lees meer