BACHELORSTUDIES

Bachelor of Science Opleidingen in Vastgoedbeheer in de Verenigde Staten

Studenten in een universiteit kan een BSc of Bachelor of Science na te streven. Dit is een populaire undergraduate opleiding die u kunnen helpen studenten waardevolle vaardigheden voor de werkplek of aanvullende educatieve bezigheden.

 

Een onroerend goed management programma is een goede manier voor studenten voor te bereiden om te werken binnen het gebied van onroerend goed transacties. Dit veld omvat het toezicht van de levenscyclus van een woning, van verkopen en aankopen aan de ontwikkeling en het onderhoud.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

BSc in Vastgoedbeheer in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Vastgoedbeheer, Verenigde Staten Filter

Bs in vastgoed en economische ontwikkeling

University of Baltimore, Merrick School of Business
BSc
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Onroerend goed is 's werelds grootste asset class, en vastgoedbedrijven-along met bancaire en financiƫle instellingen-zijn de grootste recruiter van het bedrijfsleven afgestud ...

Lees meer