BACHELORSTUDIES.CO.NL

Top Deeltijd BSc's in Veiligheidsmanagement 2019 Europa

Een BSc (Bachelor of Science) is een bachelordiploma die studenten voorbereidt op een carrière in hun vakgebied. Terwijl de mate is vaak gerelateerd aan cursussen in de wetenschap rijk, kunnen studenten in niet-wetenschappelijke gebieden ook verdienen een BSc.

Over de hele wereld kunnen werknemers gewond raken op het werk. De studie van veiligheidsmanagement onderzoekt manieren om die letsels te voorkomen. Programma's bieden de mogelijkheid om in codes en plannen te duiken die gericht zijn op het handhaven van de veiligheid op de werkplek.

Europa is, volgens afspraak, een van de wereld 's zeven continenten. Bestaande uit de meest westelijke punt van Eurazië, Europa is meestal verdeeld van Azië door de waterscheiding scheidt van de Oeral en de Kaukasus-gebergte, de Oeral rivier, de Kaspische en de Zwarte Zee, en de waterwegen verbindt de Zwarte en Egeïsche Zee.

BSc Deeltijd in Veiligheidsmanagement Europa

2 Resultaten in Veiligheidsmanagement, Europa Filter

BSc (Hons) in gezondheids-, veiligheids- en milieubeheer

Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment
Campus Deeltijd 1 jaar Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Glasgow

Vul uw gezondheids- en veiligheidskwalificaties aan met deze eenjarige, deeltijdse opleiding. Geaccrediteerd door IOSH en onderwezen door experts in de industrie, kan de Health, Safety and Environmental Management graad je cv verbeteren in een korte periode van tijd.

BSc in gezondheids- en veiligheidsmanagement

Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment
Campus Deeltijd 2 jaren Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Glasgow

Dit is de officiële opleiding voor gezondheids- en veiligheidsmanagement. Afgestudeerden kunnen kiezen uit een aantal van de verantwoordelijke functies, waaronder de Arbo-manager voor een bouwveiligheids- of bouwproject.