BACHELORSTUDIES.CO.NL

Beste Deeltijd BSc Programma's in Veiligheidsmanagement in de Verenigde Schotland Verenigd Koninkrijk 2019

Academische instellingen over de hele wereld bieden een BSc of Bachelor of Science. Deze populaire undergraduate degree is nuttig bij het voorbereiden van studenten voor de werkplaats of voor gevorderde opleidingen. De gemiddelde BSc duurt drie tot vijf jaar in beslag.

Studenten die er belang bij hebben mensen veilig te houden in hun dagelijks leven, kunnen merken dat ze goed passen in het veiligheidsbeheer. Deze wereldwijde programma's hebben betrekking op het veilig houden van mensen op hun werkplek, waar zij zo veel van hun tijd doorbrengen.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Deeltijd BSc Programma in Veiligheidsmanagement in de Verenigde Schotland in UK

2 Resultaten in Veiligheidsmanagement, Schotland Filter

BSc (Hons) in gezondheids-, veiligheids- en milieubeheer

Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment
Campus Deeltijd 1 jaar Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Glasgow

Vul uw gezondheids- en veiligheidskwalificaties aan met deze eenjarige, deeltijdse opleiding. Geaccrediteerd door IOSH en onderwezen door experts in de industrie, kan de Health, Safety and Environmental Management graad je cv verbeteren in een korte periode van tijd.

BSc in gezondheids- en veiligheidsmanagement

Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment
Campus Deeltijd 2 jaren Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Glasgow

Dit is de officiƫle opleiding voor gezondheids- en veiligheidsmanagement. Afgestudeerden kunnen kiezen uit een aantal van de verantwoordelijke functies, waaronder de Arbo-manager voor een bouwveiligheids- of bouwproject.