close

Filters

Resultaten weergeven

Undergraduate Studies (BSc) in Vertalen 2021

Een Bachelor of Science wordt meestal voltooid door studenten in drie tot vijf jaar. Deze graad vult meestal enkele van de vereisten die geleerden nodig hebben om geavanceerde studies na te streven. Wat is een bachelor in Translation? Deze graad kan studenten de vaardigheden bieden die ze nodig hebben om verschillende talen te vertalen. Studenten kunnen zich vaak op één gebied concentreren, zo… Meer informatie

Een Bachelor of Science wordt meestal voltooid door studenten in drie tot vijf jaar. Deze graad vult meestal enkele van de vereisten die geleerden nodig hebben om geavanceerde studies na te streven.

Wat is een bachelor in Translation? Deze graad kan studenten de vaardigheden bieden die ze nodig hebben om verschillende talen te vertalen. Studenten kunnen zich vaak op één gebied concentreren, zoals vertolking of vertaling, om hun taalvaardigheid op verschillende manieren toe te passen en kunnen zich ook specialiseren in talen zoals Spaans of Frans. Geleerden worden vaak aangemoedigd om een ​​minderjarige te hebben in een vak zoals politicologie of biologie, zodat ze documenten kunnen vertalen of als tolken kunnen werken voor geleerden op deze gebieden. Veel wetenschappers vinden mogelijkheden om in verschillende landen te studeren, zodat ze kunnen worden ondergedompeld in de door hen gekozen taal.

Studenten die hun Bachelor of Science in Translation ontvangen, zijn vaak in staat zich met verschillende culturen bezig te houden en kunnen leren hoe ze met computertoepassingen kunnen werken om effectiever te vertalen. Ze leren ook typisch hoe ze grote projecten moeten beheren. Deze vaardigheden kunnen studenten helpen hogere posities te bereiken met meer verantwoordelijkheden.

De kosten van een bachelor of science zijn afhankelijk van de universiteit waar een student voor kiest om te studeren en het land waar de school is gevestigd. De duur van het programma heeft ook invloed op het collegegeld. Studenten kunnen soms de kosten laag houden door hun opleiding in een online programma te volgen.

Na het behalen van hun Bachelor of Science in Translation, hebben wetenschappers veel carrièremogelijkheden. Studenten kunnen werken in verschillende gebieden van de staat of federale overheden of bieden vertaalhulp aan internationale studenten aan universiteiten. Een andere mogelijke carrière is tolken in ziekenhuizen of openbare scholen. Sommige wetenschappers kiezen ervoor om freelance vertalers te worden, terwijl anderen misschien liever via bureaus werken. Daarnaast kunnen afgestudeerden van deze programma's documenten vertalen en interpreteren voor privébedrijven of advocatenkantoren.

Wetenschappers die een Bachelor of Science willen volgen, kunnen online lessen volgen bij universiteiten over de hele wereld. Met deze lessen kunnen studenten hun opleiding in hun schema opnemen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Aquinas College
Grand Rapids , Verenigde Staten

Aquinas College biedt de enige Bachelors of Science in vertaling en vertolking in de staat Michigan. Het programma is bedoeld voor studenten die op zoek zijn naar de professio ... +

Aquinas College biedt de enige Bachelors of Science in vertaling en vertolking in de staat Michigan. Het programma is bedoeld voor studenten die op zoek zijn naar de professionele focus en interdisciplinaire breedte die het BS-diploma biedt met de toevoeging van een minor of double major om de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om vertaling en interpretatie van de wereldtaal in een professionele setting te gebruiken. -
BSc
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op