BACHELORSTUDIES

4 BSc Opleidingen in Agribusiness 2020

Met komt meer onderwijs meer kansen, die waarom is het verdienen van een Bachelor of Science (BSc) kunnen zo belangrijk zijn. Kiezen voor dit diploma te verdienen beter winstpotentieel over je leven, evenals de mogelijkheid om een ​​carrière die jij interessant vindt evenaren.

Dus wat is een BSc in de Agribusiness? Deze graad kan doorgaans worden verdiend in vier jaar en bereidt afgestudeerden om de werkgelegenheid in het gebied van de landbouw en het bedrijfsleven te vinden. Terwijl het verdienen van hun diploma, studenten werken aan zakelijke praktijken, evenals de landbouw ventures volledig begrijpen, en hoe de twee gebieden elkaar overlappen en samen te werken. Studenten afstuderen met de mogelijkheid om met vertrouwen te navigeren in de wereld van voedselproductie, financiën, economie, land en resource management, public relations, en verkoop.

Een bachelor's degree in de agribusiness kan zeer nuttig zijn voor afgestudeerden, omdat ze de arbeidsmarkt zullen betreden met verbeterde leiderschap, management, planning en organisatorische vaardigheden.Studenten ook een beter begrip van de boekhouding, micro- en macro-economie, wiskunde, bedrijfsethiek, marktanalyse, en beheer van natuurlijke hulpbronnen te krijgen als ze verdienen hun diploma.

Het verdienen van een Bachelor of Science in de Agribusiness kunnen variëren in termen van kosten, afhankelijk van de universiteit, de specifieke opleiding, en de hoeveelheid tijd die studenten kunnen wijden aan hun opleiding. Studenten moeten grondig hun toekomstige scholen te onderzoeken, om volledig inzicht in de financiële kant van het nastreven van hun onderwijs.

Met een BSc in de Agribusiness, kunnen afgestudeerden loopbaan in veel gebieden, zoals voedselproductie, voedsel marketing en sales, boerderij en ranch management, commodities handelaren, of agrarische marketing en verkoop na te streven. Afgestudeerden kunnen ook carrièremogelijkheden na te streven met de overheid of particuliere bedrijven, zowel nationaal als internationaal, en helpen smeden nieuwe markten voor hulpbronnen en grondstoffen handel.

Als u klaar bent om een ​​betere carrièremogelijkheden te ontdekken zijn, terwijl het helpen om de wereld te voeden, start het nastreven van je opleiding vandaag. Als u behoefte aan een flexibele planning, kunt u online opties te verkennen. Om te beginnen, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

4 Resultaten in Agribusiness Filter

Bachelor of Science in Agribusiness Management

West Virginia University
BSc
aug 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Met dit brede programma kun je expertise ontwikkelen op een gebied dat je interesseert en je voorbereiden op een succesvolle carrière onmiddellijk na het afstuderen. Je bent u ...

Lees meer

Bachelor of Science in Agribusiness Economics and Management

University of Mauritius
BSc
aug 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
4&nbsp;-&nbsp;7 jaren
15 jul 2020
Engels
Campus

The University of Mauritius (UoM) and the University of Arizona (UA) have partnered to offer an innovative dual degree program in Agribusiness Economics and Management. The Ba ...

Lees meer

Bsc in agribusiness

University of Manitoba
BSc
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Agribusiness is de zakelijke en economische aspecten van voedsel. Het richt zich op alle factoren die van invloed zijn hoe voedsel reist over de hele wereld, waaronder: financ ...

Lees meer

Bachelor of Science in de agribusiness

South Carolina State University School of Business
BSc
sep 2020
<
Voltijd
Campus

De Agribusiness programma richt zich op de marketing en distributie van voedsel en vezels producten en de unieke kenmerken van het voedsel en vezels sector van de Amerikaanse ...

Lees meer