Filter
Bachelor of Science
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 52 Bachelors of Science (BSc's) in Wiskunde 2019

Een Bachelor of Science is een undergraduate degree in één van de vele gebieden van de studie met betrekking tot wetenschap, wiskunde of techniek. Bereikt door een combinatie van lezingen en practica, deze graden bieden vaak een goed overzicht van de leerstof en introduceert belangrijke vaardigheden en onderwerpen die de studenten verder kunnen verfijnen hoewel postdoctorale werk.

Degenen die willen het antwoord op de vraag weten, wat een BSc in de wiskunde moet je eerst begrijpen hoe breed het gebied van de wiskunde studie is. Wiskunde omvat meerdere disciplines, die allemaal zijn groot en complex in hun eigen recht. Het kiezen van een Bachelor in Wiskunde over een Bachelor in Calculus of Statistics geeft studenten een overzicht van de vele verschillende soorten wiskunde. Zij kunnen dan zien hoe verschillende disciplines kruisen en kan worden gebruikt voor het opbouwen van elkaar.

Een Bachelor of Math is vaak de beste keuze voor studenten die zich willen richten op de getaltheorie in plaats van de toegepaste wiskunde.De diverse studie is een goede manier voor studenten om zich vertrouwd te maken met alle wiskundige tools tot hun beschikking.

De kosten van een Bachelor in de wiskunde verschilt van instelling tot instelling. Deze graad duurt over het algemeen vier jaar in beslag, maar sommige scholen bieden fast-tracks die studenten in staat om te eindigen op de drie.

Afgestudeerden met een bachelor in wiskunde kan ofwel onderzoek of onderwijs posities na te streven. Onderzoekers hebben de neiging om te werken in de particuliere of de overheid laboratoria, terwijl leraren die niet postdoctorale studies nastreven werken over het algemeen op het primair of voortgezet onderwijs.

Veel instellingen in de hele wereld bieden een Bachelor in Wiskunde programma met de mogelijkheid voor studenten om hun diploma online te krijgen. Online onderzoek betekent dat de locatie is niet een probleem in het vinden van het programma dat geschikt is voor u. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.

Lees meer Lees Minder

52 Resultaten in Wiskunde

York St John University

Onze Honours-cursus Wiskunde is ontworpen om intellectueel stimulerend en beroepsmatig relevant te zijn. Deze cursus spreekt studenten aan die uitdagingen uit de echte we ... [+]

Je hebt waarschijnlijk onlangs wiskunde op school gestudeerd. Je hebt misschien formules geleerd en hoe je ze toepast, hoe je grafieken tekent en hoe je gebieden en volumes berekent. Hoe wist u dat de formules zouden werken? Wie was de eerste die deze formule gebruikte - en hoe wisten ze dat die zou werken?

Het studeren van wiskunde op universitair niveau gaat over veel meer dan alleen het toepassen van wat je al weet op een reeks problemen. Het is een creatief, onderzoekend onderwerp waarbij je de grenzen verlegt van wat mogelijk is door te denken en het vervolgens toe te passen op de wereld.

Cursus overzicht

Onze Honours-cursus Wiskunde is ontworpen om intellectueel stimulerend en beroepsmatig relevant te zijn. Deze cursus spreekt studenten aan die uitdagingen uit de echte wereld graag aanpakken door de intellectuele striktheid en zuiverheid van aanpak die inherent is aan de wiskunde. Het programma zal je vaardigheden in zuivere en toegepaste aspecten van het onderwerp verder ontwikkelen tot een geavanceerd niveau, gecombineerd met training in kansberekening, geavanceerde statistieken en data-analyse. In je laatste studiejaar zul je een stukje onafhankelijk onderzoek aanpakken, waarbij je deze uitgebreide portfolio van vaardigheden samenbrengt om je te concentreren op een onderzoeksvraag van je keuze. Met de steun van het loopbaan- en plaatsingsteam van de universiteit moeten de vaardigheden en ervaring die uit deze cursus zijn voortgekomen, gemakkelijk overdraagbaar zijn naar een baan op graduate niveau in een hele reeks sectoren.... [-]

Verenigd Koninkrijk York
September 2019
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Peru State College

De wiskunde programma streeft naar Peru State College De missie van het onderwijs, onderzoek en openbare dienstverlening te voldoen door middel van drie doelstellingen. T ... [+]

Bachelor of Science in de wiskunde

De wiskunde programma streeft naar Peru State College De missie van het onderwijs, onderzoek en openbare dienstverlening te voldoen door middel van drie doelstellingen. Ten eerste, het programma is het algemene wiskunde cursussen aan te bieden ter ondersteuning van de majors en programma's die door Peru State College. Ten tweede, het programma is om de wiskunde cursussen die nodig zijn voor studenten die streven naar onderwijs loopbaan in de wiskunde. Ten slotte is het programma is om studenten voor te bereiden voor het werk in de industrie of om af te studeren werk in de wiskunde en statistiek na te streven.

programma-opties

De Wiskunde Major heeft twee opties, een wiskunde-optie en een Mathematics Education optie (veld endorsement). Als de optie Mathematics Education wordt gekozen, moet aandacht worden besteed aan het extra werk natuurlijk eisen voor de toegang tot de secundaire lerarenopleiding en de professionele semester. Wiskunde is een veld aantekeningen in het Teacher Education programma.... [-]

Verenigde Staten Peru
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Mansfield University

De Bachelor of Science degree in de wiskunde biedt een kwalitatief hoogwaardig onderwijs dat voldoet aan de instructieve en professionele behoeften van onze studenten, wa ... [+]

De Bachelor of Science degree in de wiskunde biedt een kwalitatief hoogwaardig onderwijs dat voldoet aan de instructieve en professionele behoeften van onze studenten, waarbij zij een waardering van wiskunde, abstractie, strengheid en rechtvaardiging in hun voeden.

De graad bereidt onze studenten op voor wiskundig gerelateerde carrières in het onderwijs, overheid en de particuliere sector, evenals voor afgestudeerde studies in de wiskunde. Studenten kiezen uit drie concentraties: Toegepaste Wiskunde, Toegepaste Wiskunde Met Informatica, En Zuivere Wiskunde.

Toegepaste Wiskunde Concentratie

De toegepaste wiskunde concentratie richt zich op wiskundige instrumenten die in andere disciplines worden gebruikt. Specifiek zullen de studenten begrip en ervaring opdoen met de praktische toepassingen van differentiaalvergelijkingen, numerieke analyse en operatieonderzoek. Coursework omvat kernwiskundecursussen en vereiste vakken uit biologie, chemie en / of natuurkunde.... [-]

Verenigde Staten Mansfield
August 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Denver

Wiskunde is een fundamenteel instrument voor de moderne wereld. Wiskundige analyse en modellering helpen bij weersvoorspellingen en voorspelling van aardbevingen, in het ... [+]

BS of BA wiskunde

Wiskunde is een fundamenteel instrument voor de moderne wereld. Wiskundige analyse en modellering helpen bij weersvoorspellingen en voorspelling van aardbevingen, in het ontwerp van vliegtuigen en elektronische apparaten, in de ontwikkeling van geheime codes voor de veilige overdracht van informatie en in de financiële analyse en economische prognoses.

Het programma in de wiskunde aan DU bereidt u voor de vele mogelijkheden in deze gebieden. Onze studenten gaan naar een carrière in de high-tech industrie, de luchtvaartindustrie, de informatie management wereld, onderwijs en nog veel meer. Sommige studenten kunnen ervoor kiezen om afgestudeerde werk in de wiskunde, informatica of andere gebieden na te streven.... [-]

Verenigde Staten Denver
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of the South Pacific USP

Een studie in de wiskunde is een studie in de principes die door iedereen worden gedeeld, en in de tools die door iedereen beschikbaar zijn om de wereld te beschrijven en ... [+]

De Bachelor of Science is een driejarig programma dat vierentwintig cursussen omvat; Waarvan acht cursussen op 100-niveau, acht cursussen op 200-niveau en acht cursussen op 300-niveau. De disciplines die in 2017 als bachelor of minor voor de bacheloropleiding zijn toegelaten, zijn:

bachelor in de wiskunde

Wiskunde wordt beschouwd als de basis van alle wetenschappen. Het is de taal die wordt gebruikt door ingenieurswetenschappen, toegepaste wetenschappen, levenswetenschappen, sociale wetenschappen en zaken.

Er is een grote vraag naar mensen met een stevig wiskundig begrip, en wiskundigen werken samen met mensen op alle gebieden.

Een studie in de wiskunde is een studie in de principes die door iedereen worden gedeeld, en in de tools die door iedereen beschikbaar zijn om de wereld te beschrijven en te analyseren. Afgestudeerden met een diploma in de wiskunde worden gewaardeerd voor hun analytische vaardigheden en hun vermogen om problemen te benaderen en op te lossen met behulp van logica en abstract denken.... [-]

Fiji Suva
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Eindhoven University of Technology

Of het nu uw mobiele telefoon, de beveiliging details voor uw bankkaart, de levering van producten aan winkels, beeldverwerking in de medische sector of een digitaal prot ... [+]

Of het nu uw mobiele telefoon, de beveiliging details voor uw bankkaart, de levering van producten aan winkels, beeldverwerking in de medische sector of een digitaal prototype voor een auto: geen van deze zou bestaan ​​zonder wiskunde. Je zou niet vaak zelfs geven het een gedachte, maar de wiskunde is een essentieel onderdeel van onze moderne wereld.

Dat is de reden waarom er is ook constante vraag naar veelzijdige en breed inzetbare wiskundigen, mensen die genieten van de uitdaging van het oplossen van problemen en het ontwerpen van nieuwe producten. Wordt die betrokken zijn bij het creëren van de wereld van vandaag en morgen iets dat je aanspreekt? Heeft u genieten van het krijgen van uw tanden in een probleem en niet blijven zoeken naar een oplossing totdat er iets is opgelost? Als dat zo is, ons programma in de Toegepaste Wiskunde is het een voor je. ... [-]

Nederlanden Eindhoven
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Wiskunde is de basis van vele disciplines, technologieën en engineering. Wiskundige analyse en modellering worden ook veel gebruikt in de biowetenschappen, sociale wetens ... [+]

BSc Toegepaste WiskundeOverzicht

Wiskunde is de basis van vele disciplines, technologieën en engineering. Wiskundige analyse en modellering worden ook veel gebruikt in de biowetenschappen, sociale wetenschappen en het bedrijfsleven. Deze major biedt wiskundige training in theoretische training en kwantitatieve analysevaardigheden om praktische problemen op te lossen.

Door middel van professionele begeleiding en lesgeven proberen we het vermogen van studenten om problemen te analyseren, problemen op te lossen en logisch redeneren te ontwikkelen, theoretische verbindingspraktijken te ontwikkelen en studenten in staat te stellen te begrijpen hoe wiskundige modellen kunnen worden gebruikt om problemen in de praktijk te analyseren. Deze vaardigheden zijn essentieel op veel gebieden en worden door sommige bedrijven gewaardeerd.... [-]

China Suzhou
September 2019
Voltijd
3 - 4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Mercy College

Val op met een diploma dat gewaardeerd wordt door elke sector en banensector over de hele wereld. Bereid je voor op een carrière in het bedrijfsleven, de industrie, de ov ... [+]

We leven in een informatietijdperk. Waarom niet centraal staan?

In een technologisch gestuurde wereld kan een carrière in wiskunde en informatica op computers niet worden overschat. Het veld groeit en Mercy College kan je in de goede richting brengen.

Door de nadruk te leggen op toegepaste wiskunde en computertaal (JAVA) , maakt de afdeling Wiskunde en Computer Informatiekunde je klaar voor een Bachelor of Science diploma - en de echte wereld.

Met de technologie goed geïntegreerd in het curriculum, ontwikkel je de nodige vaardigheden en kennis, graduate school en voortgezet onderwijs, en levenslang leren. Je zult ook een betere communicator worden, waardoor deze graad perfect wordt als je leraar wilt worden.... [-]

Verenigde Staten Dobbs Ferry USA Online
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Pécs

De basiscursussen zijn: Logica, Computerwetenschappen, Lineaire algebra, Getaltheorie, Calculus, Geometrie, Waarschijnlijkheidsrekening en statistiek en Speltheorie. ... [+]

Beschrijving van het programma

De basiscursussen zijn: Logica, Computerwetenschappen, Lineaire algebra, Getaltheorie, Calculus, Geometrie, Waarschijnlijkheidsrekening en statistiek en Speltheorie. Gevorderde cursussen zijn onder meer Mathematisch programmeren en Operations-onderzoek, Groepentheorie, Computeralgebra, Numerieke methoden en toegepaste informatica. De cursussen bestaan ​​meestal uit twee delen: een lezing en een seminar voor probleemoplossing, elk met een waarde van 2 of 3 credits, afhankelijk van de aard van het onderwerp. Naast de 120 studiepunten die uit de cursussen moeten worden verzameld, voltooit 60 studiepunten voor de voorbereiding van het proefschrift de 180 studiepunten die vereist zijn voor het afronden van de cursus.... [-]

Hongarije Pécs
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Grand Canyon University (GCU) biedt de bachelor of science in wiskunde voor het secundair onderwijs aan om toekomstige middelbare en middelbare schoolopvoeders te voor ... [+]

Initial Programme - Leidt naar de initiële lerarenlicentie

Aangeboden door: College of Humanities and Social Sciences

Overzicht

Bereid je voor om een ​​licentiaire wiskunde leraar in het secundair onderwijs te worden

De Grand Canyon University (GCU) biedt de bachelor of science in wiskunde voor het secundair onderwijs aan om toekomstige middelbare en middelbare schoolopvoeders te voorzien van wiskundekennis en hands-on training die nodig zijn om succesvolle wiskunde leraren te zijn in de diverse en snel veranderende klaslokalen van morgen.

De BS in de wiskunde voor het voortgezet onderwijs is beschikbaar in het kader van een joint venture tussen GCU's College of Humanities and Social Sciences en College of Education. Wanneer u afstuderen van de Bachelor of Science in Wiskunde opleiding, krijg je de basisvaardigheden en tools die nodig zijn om het secundair onderwijs certificaat in de wiskunde te verdienen. Je zal ook kwalificeren voor een middelwaardige endossement, waarmee je de middelbare school en de middelbare schoolstudenten kan leren.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Windsor, Undergraduate

Aan de Universiteit van Windsor, kunt u programma's in de wiskunde, statistiek, actuariële wetenschappen, wiskunde en informatica na te streven of combineer wiskunde stud ... [+]

Programma beschrijving

Aan de Universiteit van Windsor, kunt u programma's in de wiskunde, statistiek, actuariële wetenschappen, wiskunde en informatica na te streven of combineer wiskunde studeren met andere disciplines, zoals natuurkunde, scheikunde, economie, muziek en Engels.

De afdeling selectie van cursussen is uitgebreid, zodat studenten zich kunnen concentreren op elke combinatie van toegepaste wiskunde (operationeel onderzoek), pure wiskunde, nance, actuariële wetenschap, statistiek of numerieke analyse, terwijl een solide en brede basis wordt gebouwd. Onze programma's omvatten een kern van strenge cursussen ontwikkeld om uw wiskundige probleemoplossende en communicatieve vaardigheden te ontwikkelen, om uw kennis van wiskundige structuren en toepassingen te vergroten en om uw geest te verrijken door middel van blootstelling aan de schoonheid van de wiskunde.... [-]

Canada Windsor
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Warwick, Department of Physics

Wiskunde en natuurkunde zijn complementair onderwerpen en maken een verstandige combinatie om te studeren aan de universiteit. Er zijn vele voorbeelden van onverwachte on ... [+]

Wiskunde en natuurkunde zijn complementair onderwerpen en maken een verstandige combinatie om te studeren aan de universiteit. Er zijn vele voorbeelden van onverwachte ontdekkingen als gevolg van interactie tussen de twee disciplines. Ideeën ontwikkeld in deeltjesfysica hebben geleid tot vooruitgang in de topologie - een van de zuiverste takken van de wiskunde. Vooruitgang in het begrijpen van chaos verschaffen ander voorbeeld. Ideeën uit de theorie worden in toenemende mate in het modelleren van complexe fysische systemen worden toegepast, zoals de sfeer en lasers.

De gezamenlijke cursussen Warwick (BSc en MMathPhys) zijn nu tot de best-gevestigd in het land met ongeveer 50 studenten per jaar te beginnen. De cursussen omvatten een aanzienlijk deel van de modules van beide bijdragen afdelingen in de eerste plaats bedoeld voor joint degree studenten. Het is mogelijk aan het einde van het eerste jaar over te dragen aan een van de enkelvoudige graden. Jaar één en twee zijn gemeenschappelijk voor de twee gangen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
August 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universiti Teknologi Malaysia

Carrière Vooruitzichten: manager kwaliteitsborging, productiecontrole ingenieur en planningsmedewerker in industrieën zoals productie, telecommunicatie en olie ... [+]

Jaar 1

Introductie tot industrieel wiskundeprogramma, wiskundige methoden I, statistiek, computerkennis, mechanica / beginselen van de chemie, islamitische en Aziatische beschaving, wiskundige methoden II, computerprogrammering, lineaire algebra, differentiaalvergelijkingen I, academische Engelse vaardigheden, Maleisië Dynamica.

Jaar 2

Wiskundige statistiek, numerieke methoden I, discrete wiskunde, differentiaalvergelijkingen II, vectorrekenkunde, wetenschapstechnologie en menselijkheid, wiskundige methoden III, geavanceerde calculus, wiskundige modellering I, lineaire programmering, geavanceerde Engelse vaardigheden voor academische vaardigheden, innovatie en creativiteit (kies 2 studiepunten ): Kritisch en creatief denken of innovatie en creativiteit.... [-]

Maleisië Skudai
January 2020
Voltijd
4 - 6 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Northern Arizona University

Een zekere mate in de wiskunde bereidt je voor op een aantal mogelijke carrière. Raadpleeg de Faculteit Wiskunde en Statistiek Math Degree Programs voor suggesties over h ... [+]

Een zekere mate in de wiskunde bereidt je voor op een aantal mogelijke carrière. Raadpleeg de Faculteit Wiskunde en Statistiek Math Degree Programs voor suggesties over het kiezen van wiskunde, statistiek, en algemene keuzevakken aan specifieke doelen waaronder voldoen: een carrière in de Actuariële Wetenschappen, een loopbaan in de Statistiek, een loopbaan in de Toegepaste Wiskunde en graduate studie in de wiskunde.

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in de wiskunde?

Als u genieten van het oplossen van problemen met een mix van creativiteit en wiskundige technieken, dan ben je klaar om een ​​studie van de wiskunde na te streven, en de Northern Arizona University kan helpen. Wiskunde is een vak op zich, maar het is ook een essentieel instrument in alle fysieke en sociale wetenschap, het bedrijfsleven, engineering, marketing, en talloze aanverwante carrière. Overheid en bedrijfsleven moeten werkgevers geschoolde wiskundigen voor operations research, numerieke analyse, simulatie en modellering, data-analyse, marktonderzoek en commerciële enquêtes. Een belangrijk in de wiskunde opent de deur naar vele mogelijkheden.... [-]

Verenigde Staten Flagstaff
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Lund University

Deze bacheloropleiding is bedoeld voor studenten met een sterke interesse in wiskunde, wiskundige statistiek en wetenschappelijke informatica. Flexibiliteit en individuel ... [+]

Dit is een academisch programma ontworpen voor studenten met een sterke interesse in wiskunde, wiskundige statistiek en wetenschappelijk computergebruik. Flexibiliteit en individuele aanpassing zijn sleutelwoorden. Het programma is op een zeer flexibele manier gestructureerd en is ontworpen om studenten een solide theoretische kennis in de wiskunde te geven, terwijl ze tegelijkertijd elke student de mogelijkheid bieden om zijn / haar eigen onderwijsprofiel te volgen op basis van interesses en loopbaanambities.

Een grote verscheidenheid aan vakken in wiskunde, statistiek en numerieke analyse is beschikbaar binnen het programma en kan worden gecombineerd met cursussen uit alle andere wetenschapsdomeinen, economie en financiën, technische en humaniora en sociale wetenschappen, beschikbaar aan onze universiteit of binnen een uitwisseling programma met andere universiteiten.... [-]

Zweden Lund
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands