close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelor of Science Programma's in Zoölogie in Afrika 2021

Een BSc (Bachelor of Science) is een academische graad die algemene cursussen met gespecialiseerde klassen die studenten met de kennis en vaardigheden te bereiden op een carrière te beginnen combineert. Een zekere mate kan worden verdiend in een verscheidenheid van onderwerpen en neemt gemiddeld vier jaar te voltooien.   Zoölogie is meestal een veld van biologie waarbij dieren betrokken zi… Meer informatie

Een BSc (Bachelor of Science) is een academische graad die algemene cursussen met gespecialiseerde klassen die studenten met de kennis en vaardigheden te bereiden op een carrière te beginnen combineert. Een zekere mate kan worden verdiend in een verscheidenheid van onderwerpen en neemt gemiddeld vier jaar te voltooien.

Zoölogie is meestal een veld van biologie waarbij dieren betrokken zijn. Zoölogie-studenten kunnen het gedrag van dieren in het algemeen onderzoeken of het gedrag van bepaalde diersoorten bestuderen. Deze studie zou betrekking kunnen hebben op de activiteiten van dieren in gevangenschap of in het wild.

Zelfs als u ervoor kiest Oost-Afrika's mythologische, betoverende Tanzania, Senegal, land van teranga of Zuid-Afrika, met zijn brede mogelijkheden om te genieten in en serveren, onderzoek in Afrika zal overweldigend zijn.

BSc Opleiding in Zoölogie in Afrika

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Johannesburg
Johannesburg , Zuid-Afrika

BSc Honours in Zoology

BSc Honours in Zoology -
BSc
Voltijds
Deeltijd
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op